Samenwerking makelaardij

Samenwerking makelaardij

Met deze samenwerking makelaardij treft u via R365 de nieuwste loot aan de internationale organisatie van Christie’s International Real Estate waaraan wereldwijd nu 950 geselecteerde kantoren zijn aangesloten. In nauwe samenwerking met deze organisatie zullen de door ons geselecteerde objecten worden aangeboden aan potentiële kopers. Daarvoor zullen wij natuurlijk mede gebruik maken van het databestand van geïnteresseerden welke in de loop van de jaren is opgebouwd.

Over Thoma & Bennink Landerijenbureau en collega Jan Wassink:
bemiddelt al 85 jaar in landelijk wonen, actief op de landgoederen en buitenplaatsen in de regio Gorssel. Ook villa’s, landhuizen en woonboerderijen in en buiten de steden en dorpen behoren tot het portfolio.

Mooi en bijzonder zijn de selectiecriteria voor het grote netwerk van kopers en verkopers. Bijzondere huizen verdienen speciale aandacht.

Voor nationale en internationale marketing heeft Thoma & Bennink Landerijenbureau de krachten gebundeld met Christie’s International Real Estate. Een wereldwijde organisatie met een uniek netwerk van vermogende cliënten met kennis en ervaring in de kunstwereld.

Thoma & Bennink Landerijenbureau werkt regionaal samen met Thoma PostJr Makelaars in de Stedendriehoek, Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Twente en Achterhoek.

Collega Jan Wassink !

Wilt u meer weten over samenwerkingsverbanden?
De internationale samenwerking met het R365 | Christie’s International Real Estate wereldwijde netwerk, met 2140 aangesloten bedrijven, 6500 kantoren, 74 landen en 192.000 vennoten, heeft een ongeëvenaarde jaarlijkse omzet van 314 miljard USD.

R365 | Christie’s International Real Estate is het enige bedrijf dat uw pand uit het hogere segment kan presenteren binnen ons uitgebreide allesomvattend netwerk van aangesloten leden; het beste, meest uitgebreide en meest effectieve netwerk in de wereld.

Hoewel al onze leden stuk voor stuk belangrijk zijn, bieden ze collectief ongeëvenaarde marketingvoordelen die alleen beschikbaar zijn voor klanten van R365 | Christie’s International Real Estate. Uw vragen zijn altijd welkom bij ons en wij zijn blij u mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Ons wereldwijde netwerk is de meest effectieve en uitgebreide bron voor het bereiken van potentiële kopers in het hogere segment.

Bewaren