Stage makelaardij Koen Lommerse

Stage makelaardij.

Ik kies voor stage makelaardij. Mijn naam is Koen Lommerse. Ik ben 19 jaar en ik studeer Junior Accountmanager IVS (International Vocational Studies). Ik zal van 9 april tot en met 13 juni stage lopen bij Aerdenhout en Omstreken, sinds kort exclusive affiliate van Christie’s International Real Estate (CIRE).

Binnenkort komt CIRE Nederland met een eerste, luxe editie van haar magazine, speciaal gericht op de Nederlandse markt. Ik ben aangewezen om een plan van aanpak te maken voor het verspreiden van deze magazines. Dit plan van aanpak zal ik vervolgens ook uitvoeren. Mocht u interesse hebben in een of meerdere exemplaren, neemt u dan gerust contact met mij op per e-mail via aerdenhout@residence365.nl of telefonisch op 023-5245250.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met Stichting Kanchi, welke ik samen met mijn oom en twee dames heb opgericht. Met deze stichting streven wij ernaar kansarme kinderen in Azië, maar Nepal in het bijzonder, een betere toekomst te geven. Dit doen wij met name door kansarme kinderen onderwijs te bieden, ze daarna te begeleiden en te volgen. Zelf ben ik drie keer in Nepal geweest, onder andere om een van de projecten te ondersteunen.

Deze reizen hebben uiteraard ontzettend veel indruk op mij gemaakt en geven mij dan ook extra motivatie om van Stichting Kanchi een succesvolle stichting te maken. Als u meer wilt weten over wat wij precies doen en welke projecten wij hebben lopen, kijk dan op de website van Stichting Kanchi en !

Bewaren

Bewaren

Bewaren