Bentveldsduin 10 Bentveld

Wonen op top niveau in Bentveld.

Prachtig penthouse Bentveldsduin 10 te Bentveld met beveiligde lift, twee privé parkeerplaatsen in ondergelegen garage, zeer ruime berging en twee balkons ZO en ZW in het lommerrijke Bentveldsduin. Het royale 5-kamer appartement is gelegen op de tweede en tevens hoogste etage, heeft volop privacy en rondom zicht in het groen. De lift geeft beveiligd met voorrang toegang en komt direct uit in de hal van het penthouse. Het gehele appartement -hal, woonkamer, keuken, bijkeuken, drie slaapkamers, studeerkamer, twee badkamers en dubbele wc- zijn op dezelfde woonlaag gelegen.

Bentveldsduin 10 Bentveld is gelegen op loopafstand van landgoed Koningshof, de Kennemerduinen en landgoed Elswout en op fietsafstand van het strand, kwaliteitswinkels voor de dagelijkse boodschappen en het N.S.-station Heemstede-Aerdenhout. De 775-jarige binnenstad van Haarlem met het Teylers museum, het Frans Hals museum, de Stadsschouwburg, de Philharmonie en een keur aan fantastische restaurants en cafés bevindt zich binnen 15 autominuten, terwijl Schiphol, Amsterdam en Den Haag slechts 30 autominuten verwijderd zijn.

Indeling:

Via de beveiligde lift of middels het gemeenschappelijk trappenhuis komt men vanuit de gemeenschappelijke hal op parterre niveau of het parkeerdek in de basement in de ruime U-vormige hal 22m² van het appartement, woonkamer 59m² met mogelijk open haard en met vrije hoogte tot wel 3,62m¹ met terras ZW 11,5m², moderne keuken met aansluitend terras ZO 11,5m² met omloop, 4-pits inductie kookplaat, wasemkap, heteluchtoven, nieuwe vaatwasser, koelkast, bijkeuken 9m² met aansluiting wasmachine-droger en opstelling c.v.- combiketel, gang naar slaap- studeerkamer 9,3m², wc, slaapkamer 17m², badkamer 7m² met bad, douche en dubbele wastafel, 2e wc met fonteintje, slaapkamer 9,5m², slaapkamer 10,5m², 2e badkamer 3m² met douche en enkele wastafel.

Algemeen:

  • Appartement met volop privacy.
  • Woonoppervlakte: 171m².
  • Inhoud: 568m³.  
  • Isolatie: kap-, spouw-, vloer- en dubbel glas.
  • Verwarming en warmwatervoorziening: Nefit Aqua Power met 60 liter boiler (2021).
  • Mechanische ventilatie: Alle natte ruimten.
  • Markiezen beide terrassen.
  • Twee parkeerplaatsen in de basement met toegang middels afstandsbediening.  
  • Berging: 18m² in de basement.
  • Gemeenschappelijke fietsenberging in de basement.
  • Opstelplaats rolemmers in de basement.
  • Professioneel beheer: Munnik Beheer.
  • Gezonde VvE.
  • Servicekosten incl. beide parkeerplaatsen: € 466,09 p/mnd.
  • Servicekosten tot aan ultimo 2021 verhoogd met € 125,– p/mnd i.v.m. vervanging lift.
  • Uw bezichtiging meer dan waard!.

Jac. P. Thijsselaan 2 Heemstede

Onder architectuur gebouwde vrijstaande rietgedekte villa “De Rietvorst” te Heemstede.

In het lommerrijke Grotstuk met zicht op landgoed Ipenrode, nabij wandelbos Groenendaal, de Amsterdamse Waterleidingduinen, strand, station Heemstede-Aerdenhout en uitstekend primair en voortgezet onderwijs gelegen vrijstaande rietgedekte villa “De Rietvorst” 1939 architect J. van Erven Dorens op een ruim bemeten kavel van 2.972m². Zwembad Groenendaal, meerdere sportaccommodaties, de Raadhuisstraat met een wekelijkse markt en de Binnenweg met een keur aan speciaalzaken liggen binnen 5 minuten fietsen. De historische 775-jarige binnenstad van Haarlem met de Stadsschouwburg, de Philharmonie, het Teylers- en Frans Hals museum, zijn evenals de uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol, Den Haag en Alkmaar op slechts 10 autominuten gelegen.  

Beschrijving kavel:

De villa is zo op de kavel gesitueerd, dat de tuin optimaal diepte op het Zuiden heeft. De tuin is schitterend aangelegd met onder andere een waterpartij, diverse terrassen, waarvan één overdekt met een oppervlakte van 38m² en met wijnranken overgroeid, voorts een groot gazon met borders.   Langs de Zuidgrens van het grondstuk loopt een met een pergola overkapte promenade en staan op het terrein twee beschermde majestueuze bruine beuken, een stenen buitenberging en is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Beschrijving woning:

Parterre: Overdekt entree 3m², vestibule met garderobe 6m², meterkast, hal 22m² met een vrije hoogte van 7,60m¹ en met een prachtige eikenhouten trappenhuis met erker over 2 etages, voorportaal, wc met fonteintje, gaanderij 15m² met kruisgewelven, getoogde deuren en 2e entree, de leefruimten worden ontsloten door Tudordeuren, garage 33m² met elektrische deur, woonkeuken 26m² met mozaïekvloer en diverse apparatuur, w.o. 3-pits inductie kookplaat, wasemkap, heteluchtoven, magnetron, vaatwasser, overdekt terras met wijnranken en grenzend aan eetkamer 32m² met eiken vloer en convectoren, prachtige woonkamer met balkenplafond 40m² (met hout afkomstig uit “het paleis op de Dam”), centraal geplaatste gasgestookte open haard en drie convectoren, bibliotheek/werkkamer 45m² met ronde erker.

Kelder: In het personele gedeelte van het huis leidt een gestoken eiken spiltrap naar de kelder met wijnkelder 18m² en stookkelder 12m².

1e Etage: Overloop 9m², biljart-directiekamer 21m² met ingebouwde wastafel, studeer-herenkamer 18m² met halfrond balkon 19m² met zicht op landgoed Ipenrode, gang naar slaapgedeelte 9m², hoofdslaapkamer 24m² inloopkast 4m², overloop, badkamer 11m² met bad, douche, dubbele wastafel, strijk/wasruimte 12m², 2e badkamer met douche, wc, wastafel, logeerkamer 14m² (voorheen twee slaapkamers), spiltrap naar parterre en kelder.

2e Etage: Zolder/berging ca. 35m² met vaste trap.

Provinciënlaan 3 B32 Heemstede

Comfortabel, veilig, zorgeloos en met alle voorzieningen in een fantastische omgeving wonen!

Dat is wat residentie De Burghave u te bieden heeft. Dit prachtige 3-kamer appartement is gelegen op de 3e woonlaag van de B toren, vlakbij het restaurant en overige voorzieningen. Het appartement heeft een ruime hal, L-vormige woonkamer met balkon Zuid, keuken, badkamer, slaapkamer met zicht op de gemeenschappelijk parkachtige binnentuin met waterpartij, wandelpaden en terrassen.

De Burghave biedt een keur aan faciliteiten, zoals maaltijdservice met uitgebreid menu, technische dienst voor hulp bij klusjes in- en om de woning, receptie en dag- en nacht alarmering voor directe hulp bij noodgevallen.

In de serviceflat zijn voorts, een restaurant, internetcafé, snooker- en leestafel, kapsalon, pedicure, audicien, opticien, fitnessruimte, fysiotherapeut met eigen behandelkamer, bibliotheek, wasserette, bar voor een aperitief, gemeenschappelijke parkachtige tuin met paden, terrassen, waterpartij, Jeu de Boules baan en logeerkamers-studio’s voor familie en kennissen voorhanden.

De actieve activiteitencommissie organiseert o.a. lezingen, wijnproeverijen, bridge-drives, zang, modeshows, koersbal, culturele uitstapjes koffie ochtenden of een boeiende film op een zondagmiddag etc.

Het complex De burghave bestaat uit een viertal torens, die onderling met elkaar verbonden zijn, ligt centraal, nabij uitvalswegen, openbaar vervoer voor de deur met o.a. verbinding naar N.S. station Heemstede-Aerdenhout en op loopafstand van wandelbos Groenendaal, de Raadhuisstraat met een wekelijkse markt en de Binnenweg met een keur aan kwaliteitszaken en horeca.  

Indeling van Provinciënlaan 3 B22 te Heemstede:

Parterre: Afgesloten gemeenschappelijk entree met zitje, bellentableau, intercom, brievenbussen, lift en trappenhuis.

3e Woonlaag: gemeenschappelijke ruime overloop, entree appartement, hal met doorgeefkast, gang naar garderobe met berging, woonkamer in L-vorm 40m², balkon Zuid, doorloop naar keuken met divers apparatuur, slaapkamer 20m² met entree vanuit de gang, doorgang naar woonkamer en toegang naar idem balkon, separaat wc, badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en opstelling wasmachine.

Purmerland 45 te Purmerland

Bijzonder wonen in de prachtig gerestaureerde voormalige NL. Hervormde Kerk van het pitoreske Purmerland 45 te Purmerland.

Op slechts 15 minuten van hartje Amsterdam en tegen recreatiegebied Het Twiske gelegen in 2016 tot unieke woning gerenoveerde voormalige Ned. Herv. Kerk (1897) met consistorie (1992). Perfecte locatie om de drukte te ontvluchten en fantastisch te wonen in de achtertuin van Amsterdam. 

Purmerland 45 te Purmerland (Landsmeer) bestaat uit een lintbebouwing en staat op plek nr. 11 van de beste woongemeenten van Nederland, volgens Elsevier. Vanuit de kerktoren kijkt men bij helder weer wel 40 km ver over de omringende landerijen en richting het IJsselmeer en de duinen.    

De kerk bestaat uit een toren met schip, hoge gevels en veel getoogde raampartijen met hiertegen aan een consistorie/raadskamer, beiden met zadeldak. Voor het bordes van de toren bevindt zich de voortuin met mogelijkheid voor meerdere parkeerplaatsen en drie grote beschermde Lindebomen. 

De entree in de toren is voorzien van een groot bordes met 5 treden uit hardsteen en heeft op de gevel twee grote lantaarns met LED nachtverlichting. De toren heeft 4 vloeren van elk ca. 8m², waarvan zich op de 2e etage een gereviseerd en geautomatiseerd uurwerk bevindt voor de tijdsaanduiding en de mechanische aandrijving voor de luidklok uit 1512 op de 4e etage. Overigens is het uurwerk slechts 12 uur p/d in werking en mag het ook uitgezet worden.  

Parterre: Entree woning met garderobe, hal 32m² met fantastisch zicht op de zich 8,5m hoger bevindende kap, gasten wc met douche, stook- bergruimte 10m² met opstelling warmtepomp met buffervat, aparte, wasruimte 8m² met opstelling was- en droogmachine, ruime inloopkast 8m² (mogelijkheid extra slaapkamer), hoofdslaapkamer 43m² met daglichttoetreding van 3 zijden annex zeer luxe badkamer met inloopdouche, vrijstaand bad, wastafelmeubel met 2 waskommen en hangende wc, trap naar bovenliggende woonkamer, sportruimte 15m² (mogelijkheid extra slaapkamer), slaapkamer 10m², kantoorruimte 12m², vanuit de hal, opengewerkte trap naar…..

Eerste etage: Overweldigende ruimte met een breedte van 9m, diepte van 15meter en een vrije hoogte van 5,20m met rondom getoogde ramen. In deze ruimte bevinden zich diverse zitgedeelten, een eetgedeelte, een moderne keuken met eetbar, koffiemachine, combimagnetron, vaatwasser XXL, vriezer, hoge koelkast, 1 ½ spoelbak, 15 liter close-in boiler, geïntrigeerde wasemkap en 5 pits inductie kookplaat van 90 cm, voorts toiletgroep, open trap naar bordes en trappenhuis toren …..

Tweede etage: Vanuit de toren verbinding naar de boven de woonkamer liggende vrij in te delen etage van ca. 40m² met wc, uitstortbak en voorts alle voorzieningen.   

Consistorie van Purmerland 45 te Purmerland

In 1992 en in 2016 volledig gerenoveerde zelfstandige woonunit, die buitenom via een hardstenen bordes van met 4 treden toegankelijk is. 

Parterre: Entree, hal met garderobe, wc met fonteintje, opstelling CV combi Bosch 2016 in kast, woonkamer 42m² met luxe open keuken met eiken front, eetbar, 4 pits inductie kookplaat, wasemkap, magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser op hoogte, gehele parterre voorzien van een travertinvloer met vloerverwarming, meterkast onder trap naar …..

Eerste etage: Slaapkamer 13m², kast met aansluiting voor wasmachine en droger, badkamer 6m² met wastafelmeubel met enkele waskom, bad en separate douche.   

Bij de grootschalige renovatie van 2016 zijn de navolgende werkzaamheden uitgevoerd:

Kerk details en kenmerken van Purmerland 45 te Purmerland

De complete buitengevels van de kerk en toren zijn gerenoveerd, te weten, alle voegen uitgehakt, alle kapot te stenen vervangen en opnieuw ingemetseld, geheel opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Voorzien van 4 zinken hemelwaterafvoeren van 100mm en lozend, zoals vereist op het oppervlaktewater. 

Alle 31 buiten raam- en deur kozijnen in de buitengevels zijn vervangen door nieuwe kozijnen uit hardhout grotendeels type draai-kiep met HR++ isolatieglas met dezelfde uitstraling, zoals van de oorspronkelijke kerk.

Kerk is binnen dieper uitgegraven, 27 heipalen aangebracht en voorzien van 2 nieuwe gevlinderde en geïmpregneerde betonnen vloeren –BG en 1eV- . In de vloeren zijn diverse buissystemen opgenomen voor mechanische ventilatie, 17 groepen voor vloerverwarming / -koeling die gevoed worden door ultramoderne lucht-water warmtepomp installatie van Nefit, deze verzorgt ook de warmwatervoorziening. Kerk is gasloos en voorzien van rookmeldinstallatie en brandblussers.

Geheel nieuwe bliksemafleiding-installatie, overspanningsbeveiliging en geheel nieuwe elektrische installatie, groepenkasten op BG in toren met benodigde aantal eindgroepen en krachtgroepen. Voorbereiding voor zonnepanelen op zolder dak. Verder aangebracht intercom met camera en kleurschermen op BG en 1eV.

Boven de 2 vloeren in de kerk is een zoldervloer geheel nieuw aangebracht van ongeveer 75 m2. Vloer gemeten bij stahoogte ongeveer 48 m2. Onder de zoldervloer zit een isolatieschil van 20 cm dik om de warmte te behouden in het schip. OP de zolder is al aanwezig WC-groep en riool 110 mm, warm en koud water – wastafel – en aansluitingen centrale verwarming.

Dubbele bedrade netwerk aansluitingen zijn aangebracht in de meeste vertrekken. Verder is gebruikt gemaakt van luxe schakelmateriaal JUNG LS990 met tastdimmers die de veelal ingebouwde LED armaturen bedienen.

Consistorie details en kenmerken van Purmerland te Purmerland

Aan de buitenzijde zijn bij de recente verbouwing, een nieuwe voordeur geplaatst, ramen verwijderd en voorzien van draairamen. Ook hier is de gehele woning gemoderniseerd en voorzien van geheel nieuwe elektrische installatie, nieuw mechanische afzuiging en CV-ketel Bosch. Consistorie is een geheel zelfstandige woon-unit met eigen opgang, ideaal voor familie-woning of bedrijf aan huis.

Op begane grond een ruime woonkamer luxe vrij-hangend keukenblok met echt eikenhout fronten en alle luxe inbouwapparatuur en inductie koken. Verder aanwezig WC groep, luxe travertinvloer met vloerverwarming. Stucplafond met inbouw LED spots en luxe schakelmateriaal dimmers Jung LS 990 en rookmeld-installatie. Ook hier aanwezig diverse bedrade internet aansluitingen. Zowel consistorie als kerk hebben ieder hun eigen internet invoer door netbeheerder. Verder aanwezig WC-groep en trapkast.

Plafonds hoogte BG is 2,70 m1, op de 1e verdieping nok is ongeveer 3 m1.

Op 1e verdieping slaapkamer 25 m2, ingebouwde kastpartij voor WM en WD en inbouwkasten voor kleding aanwezig. Verder aanwezig luxe badkamer met douche, extra diep ligbad, wastafel en WC-groep.

Nicolaas Beetslaan 15 Aerdenhout

Volledig gerenoveerd 3-kamer hoekappartement in Kleinschalig appartementencomplex ‘Rijnegom’ te Aerdenhout.

In het uitstekend onderhouden kleinschalig appartementencomplex ‘Rijnegom’ in een rustige groene omgeving gelegen, heerlijk licht, royaal en nagenoeg volledig gerenoveerd 3-kamer hoekappartement op de eerste etage met een inpandig balkon Zuid. Het appartement heeft uitzicht over de fraaie tuin en de Oosterduinweg, beschikt over een berging op de begane grond, een gemeenschappelijke fraaie tuin rondom en aan de Noordzijde van de hoofdbebouwing is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. 

Het NS-station van Heemstede-Aerdenhout en diverse winkels zijn op loopafstand bereikbaar, de ligging is nabij sportaccommodaties en uitvalswegen naar o.a. Den Haag, Schiphol en Amsterdam. Zowel het 775 jarige centrum van Haarlem, de gezellige Binnenweg van Heemstede als ook het strand en duinen bevinden zich op 15 fietsminuten. 

Het appartement heeft de navolgende indeling en kenmerken:

Begane grond: entree met bellentableau, afgesloten hal met lift en trappenhuis, toegang naar een separate berging 4m² met daglichttoetreding en elektra. 

1e Etage: Gemeenschappelijke overloop met lift en trappenhuis, entree appartement hal in L-vorm 17m², tevens mogelijkheid studeerkamer, wasruimte 6,5m² met glazen schuifdeuren en aansluiting wasmachine en -droger, wc met hoekfonteintje, hangend toilet en mechanische ventilatie, garderobekast, woonkamer 32m² met schuifdeuren naar balkon Zuid 9m² met heather, elektrisch zonnescherm, open moderne keuken 9m² met tegelvloer, enkele spoelbak, heteluchtoven, 4-pits keramische kookplaat, wasemkap, indirecte verlichting, koelkast en vriezer, tussengang 2m² met toegang naar slaapkamer 12,5m², slaapkamer 16m² met dubbele hang-legkast en badkamer 4m² met inloopdouche, wastafelmeubel, handdoekradiator, vloerverwarming en mechanische ventilatie.          

Provinciënlaan 7D 51 Heemstede

Comfortabel, veilig, zorgeloos en met alle voorzieningen in een fantastische omgeving wonen!

Dat is wat residentie De Burghave u te bieden heeft. Dit prachtige 4-kamer appartement is gelegen op de 5e en tevens hoogste woonlaag van de geliefde D toren. Het appartement heeft 2 badkamers en twee balkons ZO en zicht op de gemeenschappelijk parkachtige binnentuin met waterpartij, wandelpaden en terrassen. Een garagebox met elektrische deur is vlakbij de entree van toren D separaat te koop.

De Burghave biedt een keur aan faciliteiten, zoals maaltijdservice met uitgebreid menu, technische dienst voor hulp bij klusjes in- en om de woning, receptie en dag- en nacht alarmering voor directe hulp bij noodgevallen.

In de serviceflat zijn voorts, een restaurant, internetcafé, snooker- en leestafel, kapsalon, pedicure, audicien, opticien, fitnessruimte, fysiotherapeut met eigen behandelkamer, bibliotheek, wasserette, bar voor een aperitief, gemeenschappelijke parkachtige tuin met paden, terrassen, waterpartij, Jeu de Boules baan en logeerkamers-studio’s voor familie en kennissen voorhanden.  

De actieve activiteitencommissie organiseert o.a. lezingen, wijnproeverijen, bridge-drives, zang, modeshows, koersbal, culturele uitstapjes koffie ochtenden of een boeiende film op een zondagmiddag etc.

Het complex De burghave bestaat uit een viertal torens, die onderling met elkaar verbonden zijn, ligt centraal, nabij uitvalswegen, openbaar vervoer voor de deur met o.a. verbinding naar N.S. station Heemstede-Aerdenhout en op loopafstand van wandelbos Groenendaal, de Raadhuisstraat met een wekelijkse markt en de Binnenweg met een keur aan kwaliteitszaken en horeca.  

Penthouse Bloemendaalseweg 37A Bloemendaal

Uniek wonen in het voormalige postkantoor (1901) van Bloemendaal.

In dorpskern van Bloemendaal op de tweede en tevens hoogste woonlaag fantastisch gelegen penthouse 266m² met ruim bemeten dakterras 69m² met de hele dag zon. 

Het monumentale gebouw, dat op de voorgevel na geheel gesloopt werd, is in 2018 geheel opnieuw  opgetrokken tot een winkelruimte op de parterre, 2 appartementen op de eerste woonlaag en een riant penthouse op de tweede en tevens hoogste verdieping. Het appartement voldoet aan alle eisen qua comfort, luxe en veiligheid, terwijl de uitstraling uitwendig,  karakteristiek en authentiek is.  

De gezellige winkelstraat met veel speciaalzaken en restaurants ligt letterlijk aan je voeten. Het NS station Bloemendaal bevindt zich om de hoek op loopafstand, terwijl de afstand naar de lokale hockey- en cricketclub, maar ook het openluchttheater Caprera, diverse natuurgebieden w.o. het Nationale Park Zuid-Kennemerland en Landgoed Duin en Kruidberg binnen 10 fietsminuten overbrugbaar is.    

Indeling:

Parterre: Gezamenlijk entree, bellentableau, brievenbussen en intercom, toegang naar gemeenschappelijke kelder en trap of lift naar de 2e woonlaag. 

2e woonlaag: Bordes, entree penthouse, ruime hal met garderobe en wc, royale logeerkamer met badkamer -eventueel te gebruiken door inwonende zorg aan huis-, zeer ruime werkkamer ca. 28m²) met de mogelijkheid tot splitsing in 2 aparte kamers, technische ruimte, woonkeuken ca. 30m² met bijkeuken-saferoom ca. 16m², bibliotheek-eetkamer ca. 27m², riante woonkamer ca. 38m² met tv-gedeelte ca. 15m², deuren naar fantastisch groot ca. 69m² dakterras met rondom zonligging, hoofdslaapkamer ca. 28m² met gescheiden boudoir, toegang tot voornoemd terras en 2 inloopkasten resp. 7,5m² en 8m², grote badkamer met inloopdouche. 

Zowel in de woonkamer, als ook in de bibliotheek-eetkamer ligt rijk gelegd Eiken parket met band en bies. De overige ruimten kan de koper uiteraard na eigen smaak stofferen. 

De oplevering van dit appartement geschied casco+. De aansluitingen en afvoeren in alle natte ruimten zijn aanwezig, zodat de koper naar eigen plan het appartement v.w.b. de vloer- en wandafwerking, keuken en badkamerinrichting, maar ook qua indeling kan completeren.     

Laan van Dick laan 96 Heemstede

Veilig en comfortabel wonen in een licht appartement op loopafstand van centrum Heemstede.

Zeer centraal op de eerste woonlaag gelegen 3-kamerappartement (1988) met lift op een steenworp afstand van de Binnenweg met een keur aan winkels, Albert Heijn om de hoek en heerlijk rustig tegenover het bos. De woning ligt op de 1ste etage en heeft een woonoppervlakte van ruim 80m² en een balkon op het Zuidoosten met een elektrisch zonnescherm. De keuken is recent in 2017 vernieuwd en de gehele woning heeft een Eiken laminaatvloer. Het appartement ligt nabij NS station Heemstede-Aerdenhout, uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol en Den Haag en op 15 fietsminuten van de 775-jarige binnenstad van Haarlem, met de Stadsschouwburg, de Filharmonie, Frans Hals museum, Teylers museum en diverse voor het publiek opengestelde landgoederen, waaronder landgoed Elswout, het Koningshof, de Kennemerduinen en het strand. 

Indeling:

Begane grond: Centraal afgesloten entree met videofoon en toegang tot lift en trappenhuis. Eigen berging 5,6m² in de onderbouw. 

1e Etage: Entree, hal 3m² met garderobe, meterkast en video intercom, woonkamer 40m² met openkeuken (2017), U-vormig aanrechtblad met enkele spoelbak en indirecte verlichting, koelkast, vriezer, 4-pits gascomfort, wasemkap, elektrische over en vaatwasser. Vanuit de woonkamer balkon Zuidoost 7,25m² met zicht op vijverpartij, vanuit de woonkamer doorloop naar eetkamer 8,4m², tweede hal 4,7m² met berg/stookruimte met opstelling combi-ketel, wc met fonteintje, badkamer 6m² met hoekdouche, enkele wastafel en aansluiting wasmachine en -droger, slaapkamer 13,6m². 

Van ‘t Hofflaan 6 Heemstede

Uitgebouwde tussenwoning met mogelijkheid tot opbouw 2e etage in Heemstede

In de geliefde Geleerdenwijk gelegen goed onderhouden en in 2015 verbouwde en uitgebouwde woning met deels overdekte achtertuin ZO 32m² met achterom. De woning is gelegen op een steenworp afstand van de Raadhuisstraat en de Binnenweg met een keur aan winkels en horeca en op fietsafstand van het NS station Heemstede-Aerdenhout.

Wandelbos Groenendaal, diverse voor het publiek opengestelde landgoederen, waaronder landgoed Elswout, het Koningshof, maar ook de Kennemerduinen en het strand en de 775-jarige binnenstad van Haarlem, met de Stadsschouwburg, de Philharmonie, het Frans Hals museum en het Teylers museum zijn op 10 autominuten gelegen. 

De woning is gelegen in een rustige buurt met veel groen, speelgelegenheid voor kinderen, uitstekend primair onderwijs, een buurtsuper en ligt nabij uitvalswegen naar o.a. Amsterdam, Den Haag en Schiphol heeft de navolgende indeling en kenmerken:

Begane grond: Overdekt entree met meterkast, hal 3,5m² met garderobe en gasten wc met fonteintje,   woonkamer 32m³ met berging onder de trap, open voor rolstoelgebruik aangepaste keuken, aanrecht met 2-pits kookplaat, hete luchtoven, koelkast en vriezer, badkamer 7m² met douche, wastafel, 2e wc en handdoekradiator, schuifpui naar tuin ZO 32m² met elektrisch zonnescherm, gedeeltelijke overkapping en achterom, vanuit de hal trap naar …..

1ste Etage: Overloop 2,5m² met kast opstelling c.v.-ketel en motor mechanische ventilatie, badkamer 3,5m² in L-vorm met wastafel, douche en mogelijkheid aansluiting wasmachine en droger, slaapkamer 13m² met zicht op dak uitbouw –bedekt met sedum- en tuin ZO, slaapkamer 13m².

2e Etage: Mogelijke opbouw ca. 32m² in houtskeletbouw met halfronde kap. 

Reggelaan 28 Heemstede

Vrijstaande bungalow met carport en grote aangebouwde verwarmde werkruimte in rustige omgeving van Heemstede.

Op fietsafstand van de Amsterdamse Waterleidingduinen, wandelbos Groenendaal, diverse voor het publiek opengestelde landgoederen, strand, station Heemstede-Aerdenhout, uitstekend primair en voortgezet onderwijs, zwembad Groenendaal, meerdere sportaccommodaties en de Raadhuisstraat-Binnenweg met een keur aan winkels, maar ook op 20 fietsminuten van de historische 775-jarige binnenstad van Haarlem met de Stadsschouwburg, de Philharmonie, het Teylers- en Frans Hals museum, ligt in een rustige en bosrijke omgeving deze vrijstaande bungalow met carport, grote aangebouwde verwarmde garage c.q. werkruimte en zonnige tuin op het Zuidwesten. 

De woning beschikt over een open keuken en lichte badkamer, is gelegen op 348m² en heeft een fraai aangelegde tuin met een terras Zuidwest. 

Vanaf de openbare weg leidt een grindpad naar het overdekt entree van de woning.

Indeling woning: 

Overdekt entree, ruime hal 8m², gasten wc met fonteintje, stook- bergkast met opstelling c.v.-ketel, woonkamer in L-vorm 48m² met eet- en zitgedeelte, gas open haard met afstandsbediening, schuifpui naar terras Zuidwest met lichtstraat en markies, doorloop naar keuken 6m² met granieten aanrechtblad met enkele spoelbak, 4-pits keramische kookplaat, vaatwasser, koelkast, combimagnetron en kleine eetbar, badkamer 5,50m² met hoekdouche, wastafel in meubel, 2e wc en handdoekradiator, slaapkamer 15,6m² met kastenwand, slaapkamer 10,5m² met dubbele kast en doorgang naar aangebouwde verwarmde garage 23,6m² c.q. werkruimte met  aansluiting wasmachine en droger, deur naar tuin Oost en deur naar carport 12,8m² met eigen oprit naar de IJssellaan.