Prestigieuze villa kunstenaarsdorp Bergen (NH)

Een van de mooiste en meest prestigieuze huizen aan de Eeuwigelaan in het kunstenaarsdorp Bergen. Direct gelegen aan het Noord-Hollands Duinreservaat en nabij de Noordzee. Het object is aan alle zijden omringd door bomen en heesters die optimale privacy bieden. De villa ligt op loopafstand van Bergen met zijn vele restaurantjes, terrasjes, boetiekjes en winkels die 7 dagen per week zijn geopend. De badplaats Bergen aan Zee met zijn rustige strand is 4,5 km verwijderd en zowel met auto als fiets in korte tijd bereikbaar. De afstand tot Amsterdam is slechts 40 km.


EEN VILLA MET EEN RIJKE HISTORIE
Prestigieuze villa kunstenaarsdorp Bergen (NH). De monumentale villa heeft een interessante bouwgeschiedenis. Het was de eerste villa aan de Eeuwigelaan en heeft als bouwjaar 1912. Bouwheer was een rechter die zich bij het ontwerp liet inspireren door de klassieke Italiaanse villa met zijn symmetrische raamverdeling en een centraal gelegen entree met zuilenportiek. De tijdloze architectuur doet ook nu nog modern aan vooral omdat er nooit aan het huis is verbouwd of aangebouwd. Ook aan de indeling van de villa is nooit iets gewijzigd. Bij het ontwerp werd een kleiner gedeelte (25% vloeroppervlak) als aparte woning gerealiseerd, architectonisch en bouwkundig volledig gescheiden van het huis.

HET IS DUS GEEN VILLA VERBOUWD TOT TWEE ONDER EEN KAP.
Deze woning was bestemd voor de beide zusters van de magistraat waar hij bijzonder op was gesteld. Dit gedeelte kreeg een aparte ingang aan de oostzijde van het huis en oprijlaan. De architect is erin geslaagd aan de wensen van de bouwheer te voldoen waardoor de villa tot de dag van vandaag de uitstraling heeft van een landhuis uit Zuid-Europa!

RESTAURATIE EN RENOVATIE
In 2002 kreeg het huis een nieuwe eigenaar die de villa zorgvuldig liet restaureren en renoveren met respect voor de originele details. Zo bleef de schitterende 16de eeuwse schouw gehandhaafd en ook de oorspronkelijke eikenhouten parketvloeren met visgraatmotief bleven grotendeels onaangetast, evenals de houten lambrisering op begane grond en eerste verdieping. Dat het schilderwerk zowel binnen en buiten aan de hoogste eisen moest voldoen was voor de eigenaar een vanzelfsprekende zaak. In 2015 werden de leien op het dak compleet vernieuwd om het huis in de toekomst tegen het hemelwater te beschermen.Prestigieuze villa kunstenaarsdorp Bergen (NH)DE VILLA VAN BINNEN
De zeer grote sfeervolle hal met grote openhaard en monumentaal trappenhuis kan dienen als ontvangstruimte voor gasten of cliënten. Deze representatieve ruimte herhaald zich op de eerste en tweede verdieping. Openslaande deuren geven toegang tot de eetkamer en royale living met openhaard. Aansluitend bevindt zich de tuinkamer die ook uitermate geschikt is als televisiekamer. De moderne leefkeuken in vanzelfsprekend voorzien van alle moderne apparatuur en eveneens vanuit de hal toegankelijk. Dubbele openslaande deuren geven toegang naar het terras.

Prestigieuze villa kunstenaarsdorp Bergen (NH). Het gevoel van comfort wordt versterkt door de enorme ruimte in het huis (ca. 450 m² totale woonoppervlakte). Bijna alle vertrekken zijn zeer royaal bemeten, opvallend is de hoogte van alle vertrekken.

Op de eerste verdieping bevindt zich een zeer ruime master bedroom eveneens met openhaard en openslaande deuren naar het ruime balkon (ca. 22m²) van waaruit een schitterend uitzicht op tuin en bos. De luxe badkamer en-suite is voorzien van bad met aparte douche en designradiator. Op deze verdieping bevindt zich een tweede grote kamer die door de huidige eigenaar gebruikt wordt als kantoor. Een kleinere kamer en een extra toilet maken deze verdieping compleet.

Ook de tweede verdieping biedt comfort voor bijvoorbeeld loges met maar liefst drie kamers en een aparte badkamer met douche.

Het souterrain is vanuit het huis bereikbaar maar heeft ook een aparte ingang aan de achterzijde van de villa. In het souterrain is een extra appartement gerealiseerd van ca.70 m² met douche en keuken.

OPRIJLAAN EN TUINEN
De villa heeft een eigen oprijlaan met een monumentale automatische toegangspoort. Halverwege de oprijlaan bevindt zich een grote garage voor 2 auto’s zodanig gesitueerd dat deze vanaf de villa nauwelijks zichtbaar is. Overigens zijn er op eigen terrein parkeerplakken gereserveerd voor meerdere auto’s.Prestigieuze villa kunstenaarsdorp Bergen (NH)Rond het huis is een onder architectuur aangelegde stijltuin (3600 m²) met fraaie buxushagen en beplanting. Deze siertuin gaat over in een meer natuurlijke bostuin die harmonisch aansluit op de achter de villa gelegen bossen van het Noord-Hollands Duinreservaat. Naar Italiaans voorbeeld is een langwerpige vijver geprojecteerd waarin bloeiende waterlelies zorgen voor een romantisch effect. Vooral ‘s avonds als de tuinverlichting wordt ontstoken maakt het geheel een sprookjesachtige indruk. Het terras achter de tuinkamer is royaal bemeten en nodigt uit voor een gezellige lunch of diner met uitzicht op de stijltuin.

STIJLVOL WONEN EN TOCH FUNCTIONEEL
De villa is ontworpen als woonhuis en dat is het gebleven tot de dag van vandaag. Door de royale maatvoering is het huis geschikt voor een gezin met kinderen en eventueel inwonende au-pair. Het is ook geschikt voor een kunstverzamelaar of kunsthandelaar, galerij of praktijk en/of kantoor aan huis.

Het geheel bevindt zich in perfecte staat!

Exclusieve huizen verdienen een speciale behandeling

Exclusieve huizen verdienen een speciale behandeling en Christie’s International Real Estate beschikt momenteel over het uitgebreidste en meest effectieve netwerk wereldwijd.

Exclusieve huizen verdienen een speciale behandeling , de internationaal vertakte makelaarsorganisatie is ontstaan vanuit het vermaarde Britse veilinghuis Christie’s. Al sinds de achttiende eeuw rekent Christie’s de rijken der aarde tot haar vaste klantenkring. De afdeling onroerend goed werd enkele decennia geleden opgericht vanuit de gedachte dat de kopers van mooie en kostbare kunst ook een potentiële doelgroep vormen voor exceptioneel onroerend goed. Vanuit de overtuiging dat exclusief onroerend goed, – net als unieke kunst – een specifieke benadering en behandeling verdient, is de focus gericht op de absolute top van de internationale woningmarkt. De organisatie omvat 1.200 makelaarskantoren en ruim 32.000 onroerend goed specialisten in 45 landen. De onderlinge samenwerking en de synergie met de veilinghuizen van Christie’s opent letterlijk ‘deuren die voor anderen gesloten blijven’ en heeft zijn waarde voor zowel kopers als verkopers van exclusief onroerend goed ruimschoots bewezen. Jaarlijkse verkoopt Christie’s International Real Estate gemiddeld voor meer dan honderd miljard aan exclusief onroerend goed.

Exclusieve huizen verdienen een speciale behandeling

Elke week het overzicht van nieuw exclusief onroerend goed op de Nederlandse markt. Klik hier voor nieuw aanbod van deze week:Exclusieve huizen verdienen een speciale behandeling

Maar ook onze banner heeft u wellicht al vaker voorbij zien komen op fd.nl en BNR nieuwsradio.nl  – Wilt u ook volledige promotie voor de verkoop van uw woning? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op!

Internationaal netwerk, maar sterk in de regio

R365 | Christie’s International Real Estate heeft haar organisatie zo opgebouwd dat er maximaal gebruik wordt gemaakt van regionale kennis, terwijl elke aangesloten partner (‘affiliate’) onderdeel uitmaakt van een veel groter geheel en kan rekenen op de ondersteuning en slagkracht van een (inter-)nationaal netwerk, dat zich uitbreidt over 45 landen op alle continenten. Tel daar de synergie met het beroemde veilinghuis bij op en je praat als klant met een makelaar, die zowel op regionaal als (inter-)nationaal niveau alle registers voor je kan opentrekken en toegang heeft tot de zeer selecte klantenkring van het veilinghuis Christie’s.

R365 | Christie’s International Real Estate is een Nederlands netwerk van zeven partnerkantoren: Makelaarskantoor Carla van den Brink (regio Groot Amsterdam), Hulstkamp Makelaars (Regio Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant), Makelaarskantoor Aerdenhout & Omstreken (Regio Kennemerland, West-Friesland en Waterland), Heiko Gorter Makelaars (Regio Utrecht), Thoma & Bennink Landerijenbureau (Regio Midden-, Noord-, en Oost-Nederland), Alard van der Varst Makelaars & Taxateurs (Regio Limburg) en R365 | Christie’s International Real Estate (Regio Het Gooi en De Vechtstreek, tevens hoofdkantoor).

Exclusieve huizen verdienen een speciale behandeling

 

De makelaar verhuisT

En dan gaat de Makelaar zelf, na zoveel lange jaren nèt even voor de laatste stoplichten op de Zandvoortselaan, in dat schattige pandje met de bekende markiezen, kantoor te hebben gehouden, zelf verhuizen.

Het nieuwe pandje doet er niet voor onder, het plantsoentje vóór maakt het idyllisch …

Makelaarskantoor Aerdenhout & Omstreken vanaf 1 januari 2018 kantoorhoudend op de Bentveldsweg 116, 2111 EE  Aerdenhout.

Komt u gerust eens kijken naar onze nieuwe look… de koffie staat klaar!

de makelaar verhuist

 

Te Koop 2 kamer appartement Aerdenhout

Te Koop 2 kamer appartement Aerdenhout

Te Koop 2 kamer appartement Aerdenhout, in het lommerrijke en rustige Bovenwegkwartier van Aerdenhout, nabij Landgoed Elswout en het Koningshof gelegen 2- kamerappartement op de 2e woonlaag (zonder directe bovenburen) van het hoofdzakelijk 3 woonlagen tellende kleinschalige appartementencomplex Generaal Winkelmanlaan 33 t/m 65 te Aerdenhout, alsmede een op de parterre gelegen ruime garage van 25m² met laadpunt voor elektrische auto, een berging van 6m² en met het gemeenschappelijk gebruik van een gezamenlijke fietsenberging.

Parterre: Centraal entree met brievenbussen, intercom, elektrisch te bedienen tussendeur, centraal trappenhuis met een traplift, berging 6m², garage 25m² en centrale fietsenberging.

2e Woonlaag: Entree, kastenwand met 5 kasten, wc met weggewerkt reservoir, wasbakje, woonkamer 38m² met zijraam, moderne open keuken met Siemens 4-pits ceramische kookplaat, Siemens wasemkap, Corian aanrechtblad, brede laden, 1 ½ spoelbak, hoge koelkast, combi-oven, magnetron en ingebouwde halogeen verlichting, balkon Zuid 7,8m², voorportaal naar badkamer 3m² met kast t.b.v. wasmachine, planken t.b.v. handdoeken, Miele combi wasmachine, wastafelmeubel met enkele wastafel en inloop douche, slaapkamer 13m² met toegang naar idem balkon.

te koop 2 kamer appartement aerdenhout te koop 2 kamer appartement aerdenhout te koop 2 kamer appartement aerdenhout te koop 2 kamer appartement aerdenhout

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Algemeen: 

 • Woonoppervlakte appartement: 58m².
 • Bouwjaar 1977, renovatie 2006.
 • Verwarming middels blokverwarming met caloriemeters.
 • Warmwatervoorziening elektrische boiler Inventum 80 liter.
 • Badkamer met conventionele- en elektrische vloerverwarming.
 • Gehele appartement v.z.v. kunststof kozijnen, deels draai-kiepramen met dubbel glas.
 • Servicekosten appartement en garage: € 312,17 per maand, inclusief voorschot stookkosten, opstalverzekering, reservering groot onderhoud.
 • Radiatoren met thermostaatknoppen.
 • Elektrisch te bedienen zonnescherm t.b.v. balkon.
 • Complete meubilering ter overname.
 • Het appartementen complex is gelegen achter de Vondelschool en het balkon kijkt uit over en grenst aan de speelplaats van deze basisschool.
 • Op de openbare weg is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
 • Oplevering in overleg.
 • Uw bezichtiging meer dan waard.

Te koop vrijstaande villa Bennebroek

Te koop vrijstaande villa Bennebroek

Te koop vrijstaande villa Bennebroek is door architect Jan Gratama, in de stijl van de Amsterdamse school in 1918 ontworpen villa, thans Gemeentelijk Monument, met eerste klas materialen en nagenoeg volledig gerestaureerd en in stijl aangepast aan de hedendaagse eisen qua comfort en veiligheid.

Het bouwvolume is gesitueerd op een licht geaccidenteerde volop privacy biedende kavel van 1.885m², waarbij het volume groter aandoet door de grote overstek van het dakvlak. Het huis heeft ook voor een standaard gezin een praktische en logische routing en is symmetrisch van opzet. Voorts bevindt zich aan de Noordzijde van het perceel een garage en een carport van ca. 37m², die thans deels in gebruik is als fotostudio.

Te koop vrijstaande villa Bennebroek

Kelder: Oppervlakte 30m², bestaande uit was- droogruimte, geklimatiseerde wijnkelder, stookkelder en berging.

Parterre: Overdekt entree, ruime hal 6m² met garderobe, gastentoilet met fonteintje, 19m² eetkamer, deuren naar terras Oost met pergola en aan de achterzijde een moderne ruime woonkeuken 30m² met een 5-pits gaskomfoor plus wokpit, stoomoven, heteluchtoven, vaatwasser, wasemkap en een kookeiland als tevens een tweede entree met toegang naar een terras Zuid, voorts een werkkamer 24m² met erker die voorzien is van extra isolerende beglazing, met daarachter aan de Noord-Oostzijde een logeerkamer 10m² met douche en wastafel – tezamen voorheen ook wel gebruikt als ouderslaapkamer met aansluitende badkamer –, aan de Zuid-Oostzijde bevindt zich dan de ruime woonkamer 42m² met erker en openhaard, een tweede deur geeft toegang tot een deels besloten terras aan de West zijde.

1ste Etage: Overloop 12m², toiletruimte uniek in maat- en uitvoering met fonteintje, badkamer 8m² met diep ligbad, wastafelmeubel met corian blad met dubbele spoelbak, inloopdouche en elektrische vloerverwarming, slaapkamer 19m² met balkon Noord 11m², slaapkamer 12m², kinderkamer/Game-tv kamer 8m², slaapkamer 17m² met balkon Zuid 11m², 2e badkamer met wastafel en hoekdouche.

te koop vrijstaande villa bennebroek te koop vrijstaande villa bennebroek

 

 

 

 

te koop vrijstaande villa bennebroekte koop vrijstaande villa bennebroek

Algemeen:

– Kavelgrootte: 1.885m².
– Bruto inhoud opstallen: 1.015m³.
– Woonoppervlakte: 229m².
– Verwarming: Remeha 2016 met Evohome-systeem in hele huis.
– Warmwatervoorziening: Gasboiler Daaldrop 1993, gereviseerd in 2010.
– Voorzien van dubbel glas, kap- en spouwisolatie.
– Gehele parterre voorzien van gerookte Eiken walvisgraat vloerdelen.
– Uitgebreid alarmsysteem toegepast.
– Voorzien van koperen hemelwaterafvoeren.
– Beregeninstallatie tuin middels waterleidingnet.
– Schilderwerk buiten 2013.
– Schilderwerk binnen 2016.
– Eigen oprijlaan voor meerdere auto’s, ruime garage en carport.
– Gemeentelijk Monument, waardoor subsidies voor groot onderhoud wellicht mogelijk zijn.
– Uitgebreide brochure op aanvraag.
– Oplevering in overleg.
– Uw bezichtiging meer dan waard!

Wil je meer weten over de lange geschiedenis die dit huis kent lees dan hier:  LANDHUIS EIKENHORST IN BENNEBROEK ALS CREATIE VAN ARCHITECT JAN GRATAMA  op Librariana, Een weblog gewijd aan bibliotheken, boeken en verzamelen alsmede aan historisch Heemstede en Zuid-Kennemerland.

Te Koop Ver Loren van Themaatlaan 9 Velsen-Zuid

Te Koop Ver Loren van Themaatlaan 9 Velsen-Zuid

Te Koop Ver Loren van Themaatlaan 9 Velsen-Zuid half vrijstaande in de rijke Amsterdamse School bouwstijl in 1929 onder architectuur van Ch. Bartels gebouwde villa op een ruim bemeten kavel van 597m², gelegen in de groene villawijk ‘Velserbeek’ met vrij uitzicht op het park, op korte afstand van diverse lagere- en middelbare scholen, kinderopvang, het strand, de zee en de Kennemerduinen.

Diverse landgoederen w.o. Velserbeek, Waterland en Beeckesteijn en het NS station Driehuis bevinden zich eveneens in de nabijheid. Daarnaast zijn de uitvalswegen richting Haarlem, Alkmaar, Schiphol en Amsterdam goed bereikbaar.

Te Koop Ver Loren van Themaatlaan 9 Velsen-Zuid Parterre: Overdekt entree, vestibule 4,5m², open hal 8m² met toegang naar kelder 5m² en gasten wc met fonteintje, woonkamer voormalig en-suite 49m² met open haard, centraal geplaatste openkeuken met divers apparatuur, zijkamer 9m², voormalige keuken 12m² met opstelling Cv-ketel, vanuit de hal trap naar …..

1e Etage: Overloop 7m², wc met fonteintje, zijslaapkamer 6m², achter slaapkamer 22m² met kastruimte, voorslaapkamer 20m², badkamer 9m² met hoekdouche en dubbele wastafel, af te sluiten trappenhuis naar …..

2e Etage: Overloop 8m², dakterras ca. 22m², slaapkamer 12m², badkamer 2m² met douche en wastafel, slaapkamer 14m², middels losse trap toegankelijke ….

3e Etage: Deels bevloerde vliering ca. 8m².

te Koop ver loren van themaatlaan 9 velsen-zuid te Koop ver loren van themaatlaan 9 velsen-zuid te Koop ver loren van themaatlaan 9 velsen-zuid te Koop ver loren van themaatlaan 9 velsen-zuid

 

 

 

 

 

 

 

 

Te Koop Ver Loren van Themaatlaan 9 Velsen-Zuid algemeen:

– Kavelgrootte: 597m².
– Inhoud opstallen: 632,5m³.
– Woonoppervlakte: 196,7m².
– Verwarming middels Nefit Ecomliner ca. 1995.
– Warmwater middels geisers.
– Parterre voorzien van steenachtige vloer.
– Deels dubbel glas, voorzetramen en enkel glas.
– Tuin aan drie zijden met achtertuin van ca. 27 meter diep met vijverpartij.
– Bronbemaling met diverse tappunten.
– Stenen verwarmde garage 19m² met aansluiting water en elektra.
– Oplevering in overleg.
– Uw bezichtiging meer dan waard!

Bollenschuur Kadijk 40 Heemstede

Bollenschuur Kadijk 40 Heemstede

Deze Bollenschuur Kadijk 40 Heemstede is specially made for you!
Op en top look A like  Bollenschuur krijgt steeds meer vorm, kijk eens hoe mooi het wordt! #TeKoop #Woonhuis Kadijk 40 #Heemstede

Bollenschuur Kadijk 40 Heemstede, omgeven door buitenplaatsen en landgoederen, zoals Huize de Manpad, Bloemenoord en Ipenrode, waar de uitlopers van de duinen overgaan in de lager gelegen bloembolvelden is in 2016 door architect  René Onsia uit Rotterdam, die bij dit ontwerp geïnspireerd werd door de oorspronkelijk aanwezige bollenschuur, een vrijstaand woonhuis met bijgebouw ontworpen.

De toegang van Bollenschuur Kadijk 40 Heemstede tot de kavel leidt middels twee bruggen, via een schiereiland met mogelijke parkeervoorziening voor bezoekers, naar het middels sloten omzoomde terrein met een grootte van 1,3 ha! De ligging vlakbij strand, duinen, hoofdverkeerswegen en dorpskernen met hun faciliteiten is ideaal. De combinatie van de kavelgrootte, de architectuur, de kwaliteit van de bebouwing, het weidse zicht over de landerijen en de locatie maken het geheel een zeer bijzonder en uniek object.

Kelder: In te delen kelder 142m² met een hoogte van 2,85m¹ voor bijvoorbeeld een gym, thermen, wijn-, provisiekelder en homecinema.

Begane grond: Centraal geplaatst entree, hal 12m² met een hoogte van 6,40m¹, meterkast, garderobe 6,5m², gasten-wc met fonteintje, bijkeuken 10m² met aansluiting wasmachine, -droger en 2e entree, eet-studeerkamer 20m² met deur naar de tuin, woonkeuken 26m² met twee deuren naar de tuin en toegang naar de kelder met een vaste trap, woonkamer 56m², trap naar …..

1e verdieping: Overloop 10m² met vide, wc met fonteintje, slaapkamer (1) 20m², slaapkamer (2) 22m², badkamer met bad, inloopdouche, wastafel, handdoekradiator en vloerverwarming, strijk-slaapkamer (3) 8m², stookruimte 4m², slaapkamer (4) 15m², hoofdslaapkamer (5) 25m² met eigen badkamer 9m² met duobad, inloopdouche, wastafel, wc, handdoekradiator en vloerverwarming.

Bijgebouw: Voorts is achter de hoofdbebouwing een vrijstaand uit steen opgetrokken bijgebouw gerealiseerd met een oppervlakte van ca. 75m² om bijvoorbeeld dienst te doen als atellierruimte met de navolgende mogelijke indeling: Entree, hal 10m² met keukenblokje, garderobe, c.v.-ruimte, bergkast, wc, werkruimte 22m² en werk annex vergaderruimte 34m².

 Bollenschuur Kadijk 40 HeemstedeBollenschuur Kadijk 40 Heemstede

 

 

 

 

Bollenschuur Kadijk 40 HeemstedeBollenschuur Kadijk 40 Heemstede

 

 

 

 

 

Algemeen:

 • Bouwjaar: 2016.
 • Inhoud: 1.905m³.
 • Woonoppervlakte: 274m², exclusief 142m² kelder en 60m² bijgebouw.
 • Optimale isolatie middels kap- spouw en vloerissolatie toegepast.
 • Gehele woning voorzien van dubbel glas (HR++) en draai- kiepramen.
 • CV-gas Intergas Prestige 2016 combiketel.
 • Mechanische ventilatie alle natte ruimten.
 • Ruim door sloten omzoomd perceel van ca. 100 m¹ x ca. 125 m¹.
 • Vloerverwarming B.G. woning.Ventilatie via plenair systeem. Vacuüm zuigt buitenlucht aan door ventilatierooster in kozijnen. Op de eerste verdieping uit te breiden door middel van koolstof sensor.

Wanneer er geen zuurstof wordt gebruikt op de eerste etage dan zal de ventilatie niet aanslaan en daarmee onnodig warmte verlies voorkomen.

 • De kelder is aangesloten op de afzuiging van de mechanische ventilatie.
 • Aanvoer en retour van de verwarming is tot in de kelder aangelegd. Desgewenst uit te breiden met radiator(ren).
 • Zonwering geïntegreerd in de gevel met uitzondering van noord- en oostgevel, waarvan de oostgevel op de 1e verdieping wel zonwering heeft.
 • Zonwering is te vervangen zonder de gevel of het kozijn te demonteren.
 • Voorbereiding openhaardkanaal zit reeds in de schoorsteen en de vloer van de 1e verdieping.
 • Alle woon- en slaapkamers hebben CAI aansluiting en RJ45 connectoren (UTP).
 • Kamer naast de keuken heeft in de betonvloer en muur een 40mm. pvc buis voor stroom en HDMI voor een eventuele beamer.
 • In de buitengevel zitten een loze of van draad voorziene leidingen voor de buitenverlichting.
 • In de bruggen worden loze leidingen opgenomen voor eventuele bekabeling voor bediening hekwerk en/of intercom/camera.
 • Voorbereiding is opgenomen voor alarmsysteem.
 • Voorbereiding is opgenomen voor aanleg WIFI.
 • Loze leiding van meterkast naar kamer naast machinekamer/CV ketel.
 • Beoogde ketel bijgebouw: Intergas HRE A 28/24 cw.4 (met 8 liter tapwater van 60 graden).
 • Voorbereiding zonnepanelen is aanwezig. Inclusief opgenomen RVS beugels op het dakvlak aan de zuidzijde. De panelen waar voorbereiding voor is getroffen zijn egaal zwart waarbij een zwarte nauwe omlijsting hoort dat een onopvallend en rustig uiterlijk heeft op de vlakke dakpan van Monier (Tuile Plat).
 • Beoogde jaarlijkse opbrengst 10.186 Kw/h bij 56 panelen van “Solar Frontier 170S C is black”.
 • De meterkast heeft een 380V aansluiting.
  Verschillende WCD zijn aangesloten op lichtschakelaars, waarmee bijvoorbeeld schemerverlichting in één keer aan- uit- geschakeld kan worden.
 • De meterkast heeft een 16 groeps lichtkast, inductiegroep en hoofdschakelaar.
 • Voor de keuken zijn voorbereidingen getroffen voor een kookeenheid aan de westzijde en voor kookeiland.
 • Zowel aan de Noordzijde als de Zuidzijde bevind zich een buitenkraan.
 • Voordeurkozijn en voordeur zijn volledig opgetrokken uit massief eikenhout.
 • Het gebouw voldoet aan de eisen inzake energieprestatie uit het Bouwbesluit 2012.
 • Het bijgebouw kent een voorgestelde indeling. Desgewenst worden de aansluitingen verlegd naar de oostgevel, ten einde één volledig open ruimte te creëren.
 • Binnendeuren naar eigen wens in te vullen of conform het advies van de architect.
 • HWA en vuilwater zijn gescheiden aangesloten op respectievelijk sloot en riool.
 • Een bezichtiging meer dan waard!