De nieuwste The Luxury Collection december 2017

Klik hier voor ons nieuwste magazine:   The Luxury Collection – december 2017!

The Luxury Collection is een uitgave van R365 | Christie’s International Real Estate.

Kantoor Aerdenhout helpt u graag verder!

Ook dit jaar zijn wij weer vertegenwoordigd op de Masters of LXRY 2017

Posted in Newsletter | Tagged , , , , , | Leave a comment

Te Koop 2 kamer appartement Aerdenhout

Te Koop 2 kamer appartement Aerdenhout

Te Koop 2 kamer appartement Aerdenhout, in het lommerrijke en rustige Bovenwegkwartier van Aerdenhout, nabij Landgoed Elswout en het Koningshof gelegen 2- kamerappartement op de 2e woonlaag (zonder directe bovenburen) van het hoofdzakelijk 3 woonlagen tellende kleinschalige appartementencomplex Generaal Winkelmanlaan 33 t/m 65 te Aerdenhout, alsmede een op de parterre gelegen ruime garage van 25m² met laadpunt voor elektrische auto, een berging van 6m² en met het gemeenschappelijk gebruik van een gezamenlijke fietsenberging.

Parterre: Centraal entree met brievenbussen, intercom, elektrisch te bedienen tussendeur, centraal trappenhuis met een traplift, berging 6m², garage 25m² en centrale fietsenberging.

2e Woonlaag: Entree, kastenwand met 5 kasten, wc met weggewerkt reservoir, wasbakje, woonkamer 38m² met zijraam, moderne open keuken met Siemens 4-pits ceramische kookplaat, Siemens wasemkap, Corian aanrechtblad, brede laden, 1 ½ spoelbak, hoge koelkast, combi-oven, magnetron en ingebouwde halogeen verlichting, balkon Zuid 7,8m², voorportaal naar badkamer 3m² met kast t.b.v. wasmachine, planken t.b.v. handdoeken, Miele combi wasmachine, wastafelmeubel met enkele wastafel en inloop douche, slaapkamer 13m² met toegang naar idem balkon.

te koop 2 kamer appartement aerdenhout te koop 2 kamer appartement aerdenhout te koop 2 kamer appartement aerdenhout te koop 2 kamer appartement aerdenhout

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Algemeen: 

 • Woonoppervlakte appartement: 58m².
 • Bouwjaar 1977, renovatie 2006.
 • Verwarming middels blokverwarming met caloriemeters.
 • Warmwatervoorziening elektrische boiler Inventum 80 liter.
 • Badkamer met conventionele- en elektrische vloerverwarming.
 • Gehele appartement v.z.v. kunststof kozijnen, deels draai-kiepramen met dubbel glas.
 • Servicekosten appartement en garage: € 312,17 per maand, inclusief voorschot stookkosten, opstalverzekering, reservering groot onderhoud.
 • Radiatoren met thermostaatknoppen.
 • Elektrisch te bedienen zonnescherm t.b.v. balkon.
 • Complete meubilering ter overname.
 • Het appartementen complex is gelegen achter de Vondelschool en het balkon kijkt uit over en grenst aan de speelplaats van deze basisschool.
 • Op de openbare weg is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
 • Oplevering in overleg.
 • Uw bezichtiging meer dan waard.
Posted in Newsletter, Uw makelaar | Tagged , , , , , , , | Comments Off on Te Koop 2 kamer appartement Aerdenhout

Te koop vrijstaande villa Bennebroek

Te koop vrijstaande villa Bennebroek

Te koop vrijstaande villa Bennebroek is door architect Jan Gratama, in de stijl van de Amsterdamse school in 1918 ontworpen villa, thans Gemeentelijk Monument, met eerste klas materialen en nagenoeg volledig gerestaureerd en in stijl aangepast aan de hedendaagse eisen qua comfort en veiligheid.

Het bouwvolume is gesitueerd op een licht geaccidenteerde volop privacy biedende kavel van 1.885m², waarbij het volume groter aandoet door de grote overstek van het dakvlak. Het huis heeft ook voor een standaard gezin een praktische en logische routing en is symmetrisch van opzet. Voorts bevindt zich aan de Noordzijde van het perceel een garage en een carport van ca. 37m², die thans deels in gebruik is als fotostudio.

Te koop vrijstaande villa Bennebroek

Kelder: Oppervlakte 30m², bestaande uit was- droogruimte, geklimatiseerde wijnkelder, stookkelder en berging.

Parterre: Overdekt entree, ruime hal 6m² met garderobe, gastentoilet met fonteintje, 19m² eetkamer, deuren naar terras Oost met pergola en aan de achterzijde een moderne ruime woonkeuken 30m² met een 5-pits gaskomfoor plus wokpit, stoomoven, heteluchtoven, vaatwasser, wasemkap en een kookeiland als tevens een tweede entree met toegang naar een terras Zuid, voorts een werkkamer 24m² met erker die voorzien is van extra isolerende beglazing, met daarachter aan de Noord-Oostzijde een logeerkamer 10m² met douche en wastafel – tezamen voorheen ook wel gebruikt als ouderslaapkamer met aansluitende badkamer –, aan de Zuid-Oostzijde bevindt zich dan de ruime woonkamer 42m² met erker en openhaard, een tweede deur geeft toegang tot een deels besloten terras aan de West zijde.

1ste Etage: Overloop 12m², toiletruimte uniek in maat- en uitvoering met fonteintje, badkamer 8m² met diep ligbad, wastafelmeubel met corian blad met dubbele spoelbak, inloopdouche en elektrische vloerverwarming, slaapkamer 19m² met balkon Noord 11m², slaapkamer 12m², kinderkamer/Game-tv kamer 8m², slaapkamer 17m² met balkon Zuid 11m², 2e badkamer met wastafel en hoekdouche.

te koop vrijstaande villa bennebroek te koop vrijstaande villa bennebroek

 

 

 

 

te koop vrijstaande villa bennebroekte koop vrijstaande villa bennebroek

Algemeen:

– Kavelgrootte: 1.885m².
– Bruto inhoud opstallen: 1.015m³.
– Woonoppervlakte: 229m².
– Verwarming: Remeha 2016 met Evohome-systeem in hele huis.
– Warmwatervoorziening: Gasboiler Daaldrop 1993, gereviseerd in 2010.
– Voorzien van dubbel glas, kap- en spouwisolatie.
– Gehele parterre voorzien van gerookte Eiken walvisgraat vloerdelen.
– Uitgebreid alarmsysteem toegepast.
– Voorzien van koperen hemelwaterafvoeren.
– Beregeninstallatie tuin middels waterleidingnet.
– Schilderwerk buiten 2013.
– Schilderwerk binnen 2016.
– Eigen oprijlaan voor meerdere auto’s, ruime garage en carport.
– Gemeentelijk Monument, waardoor subsidies voor groot onderhoud wellicht mogelijk zijn.
– Uitgebreide brochure op aanvraag.
– Oplevering in overleg.
– Uw bezichtiging meer dan waard!

Posted in Geen categorie | Tagged , , , , , | Comments Off on Te koop vrijstaande villa Bennebroek

Te Koop Ver Loren van Themaatlaan 9 Velsen-Zuid

Te Koop Ver Loren van Themaatlaan 9 Velsen-Zuid

Te Koop Ver Loren van Themaatlaan 9 Velsen-Zuid half vrijstaande in de rijke Amsterdamse School bouwstijl in 1929 onder architectuur van Ch. Bartels gebouwde villa op een ruim bemeten kavel van 597m², gelegen in de groene villawijk ‘Velserbeek’ met vrij uitzicht op het park, op korte afstand van diverse lagere- en middelbare scholen, kinderopvang, het strand, de zee en de Kennemerduinen.

Diverse landgoederen w.o. Velserbeek, Waterland en Beeckesteijn en het NS station Driehuis bevinden zich eveneens in de nabijheid. Daarnaast zijn de uitvalswegen richting Haarlem, Alkmaar, Schiphol en Amsterdam goed bereikbaar.

Te Koop Ver Loren van Themaatlaan 9 Velsen-Zuid Parterre: Overdekt entree, vestibule 4,5m², open hal 8m² met toegang naar kelder 5m² en gasten wc met fonteintje, woonkamer voormalig en-suite 49m² met open haard, centraal geplaatste openkeuken met divers apparatuur, zijkamer 9m², voormalige keuken 12m² met opstelling Cv-ketel, vanuit de hal trap naar …..

1e Etage: Overloop 7m², wc met fonteintje, zijslaapkamer 6m², achter slaapkamer 22m² met kastruimte, voorslaapkamer 20m², badkamer 9m² met hoekdouche en dubbele wastafel, af te sluiten trappenhuis naar …..

2e Etage: Overloop 8m², dakterras ca. 22m², slaapkamer 12m², badkamer 2m² met douche en wastafel, slaapkamer 14m², middels losse trap toegankelijke ….

3e Etage: Deels bevloerde vliering ca. 8m².

te Koop ver loren van themaatlaan 9 velsen-zuid te Koop ver loren van themaatlaan 9 velsen-zuid te Koop ver loren van themaatlaan 9 velsen-zuid te Koop ver loren van themaatlaan 9 velsen-zuid

 

 

 

 

 

 

 

 

Te Koop Ver Loren van Themaatlaan 9 Velsen-Zuid algemeen:

– Kavelgrootte: 597m².
– Inhoud opstallen: 632,5m³.
– Woonoppervlakte: 196,7m².
– Verwarming middels Nefit Ecomliner ca. 1995.
– Warmwater middels geisers.
– Parterre voorzien van steenachtige vloer.
– Deels dubbel glas, voorzetramen en enkel glas.
– Tuin aan drie zijden met achtertuin van ca. 27 meter diep met vijverpartij.
– Bronbemaling met diverse tappunten.
– Stenen verwarmde garage 19m² met aansluiting water en elektra.
– Oplevering in overleg.
– Uw bezichtiging meer dan waard!

Posted in Uw makelaar | Tagged , , , , , , , | Comments Off on Te Koop Ver Loren van Themaatlaan 9 Velsen-Zuid

Klein Bentveld in het nieuws

Klein Bentveld in het nieuws!

Mooi uitgelicht artikel van Els van Asseldonk in Business Insider Nederland.

klein bentveld in het nieuws

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

klik hier voor het hele artikel  

Wil je meer weten over Landgoed Klein Bentveld, klik dan hier voor de E-brochure

Posted in Newsletter | Tagged , , , , , , , | Comments Off on Klein Bentveld in het nieuws

Bollenschuur Kadijk 40 Heemstede

Bollenschuur Kadijk 40 Heemstede

Deze Bollenschuur Kadijk 40 Heemstede is specially made for you!
Op en top look A like  Bollenschuur krijgt steeds meer vorm, kijk eens hoe mooi het wordt! #TeKoop #Woonhuis Kadijk 40 #Heemstede

Bollenschuur Kadijk 40 Heemstede, omgeven door buitenplaatsen en landgoederen, zoals Huize de Manpad, Bloemenoord en Ipenrode, waar de uitlopers van de duinen overgaan in de lager gelegen bloembolvelden is in 2016 door architect  René Onsia uit Rotterdam, die bij dit ontwerp geïnspireerd werd door de oorspronkelijk aanwezige bollenschuur, een vrijstaand woonhuis met bijgebouw ontworpen.

De toegang van Bollenschuur Kadijk 40 Heemstede tot de kavel leidt middels twee bruggen, via een schiereiland met mogelijke parkeervoorziening voor bezoekers, naar het middels sloten omzoomde terrein met een grootte van 1,3 ha! De ligging vlakbij strand, duinen, hoofdverkeerswegen en dorpskernen met hun faciliteiten is ideaal. De combinatie van de kavelgrootte, de architectuur, de kwaliteit van de bebouwing, het weidse zicht over de landerijen en de locatie maken het geheel een zeer bijzonder en uniek object.

Kelder: In te delen kelder 142m² met een hoogte van 2,85m¹ voor bijvoorbeeld een gym, thermen, wijn-, provisiekelder en homecinema.

Begane grond: Centraal geplaatst entree, hal 12m² met een hoogte van 6,40m¹, meterkast, garderobe 6,5m², gasten-wc met fonteintje, bijkeuken 10m² met aansluiting wasmachine, -droger en 2e entree, eet-studeerkamer 20m² met deur naar de tuin, woonkeuken 26m² met twee deuren naar de tuin en toegang naar de kelder met een vaste trap, woonkamer 56m², trap naar …..

1e verdieping: Overloop 10m² met vide, wc met fonteintje, slaapkamer (1) 20m², slaapkamer (2) 22m², badkamer met bad, inloopdouche, wastafel, handdoekradiator en vloerverwarming, strijk-slaapkamer (3) 8m², stookruimte 4m², slaapkamer (4) 15m², hoofdslaapkamer (5) 25m² met eigen badkamer 9m² met duobad, inloopdouche, wastafel, wc, handdoekradiator en vloerverwarming.

Bijgebouw: Voorts is achter de hoofdbebouwing een vrijstaand uit steen opgetrokken bijgebouw gerealiseerd met een oppervlakte van ca. 75m² om bijvoorbeeld dienst te doen als atellierruimte met de navolgende mogelijke indeling: Entree, hal 10m² met keukenblokje, garderobe, c.v.-ruimte, bergkast, wc, werkruimte 22m² en werk annex vergaderruimte 34m².

 Bollenschuur Kadijk 40 HeemstedeBollenschuur Kadijk 40 Heemstede

 

 

 

 

Bollenschuur Kadijk 40 HeemstedeBollenschuur Kadijk 40 Heemstede

 

 

 

 

 

Algemeen:

 • Bouwjaar: 2016.
 • Inhoud: 1.905m³.
 • Woonoppervlakte: 274m², exclusief 142m² kelder en 60m² bijgebouw.
 • Optimale isolatie middels kap- spouw en vloerissolatie toegepast.
 • Gehele woning voorzien van dubbel glas (HR++) en draai- kiepramen.
 • CV-gas Intergas Prestige 2016 combiketel.
 • Mechanische ventilatie alle natte ruimten.
 • Ruim door sloten omzoomd perceel van ca. 100 m¹ x ca. 125 m¹.
 • Vloerverwarming B.G. woning.Ventilatie via plenair systeem. Vacuüm zuigt buitenlucht aan door ventilatierooster in kozijnen. Op de eerste verdieping uit te breiden door middel van koolstof sensor.

Wanneer er geen zuurstof wordt gebruikt op de eerste etage dan zal de ventilatie niet aanslaan en daarmee onnodig warmte verlies voorkomen.

 • De kelder is aangesloten op de afzuiging van de mechanische ventilatie.
 • Aanvoer en retour van de verwarming is tot in de kelder aangelegd. Desgewenst uit te breiden met radiator(ren).
 • Zonwering geïntegreerd in de gevel met uitzondering van noord- en oostgevel, waarvan de oostgevel op de 1e verdieping wel zonwering heeft.
 • Zonwering is te vervangen zonder de gevel of het kozijn te demonteren.
 • Voorbereiding openhaardkanaal zit reeds in de schoorsteen en de vloer van de 1e verdieping.
 • Alle woon- en slaapkamers hebben CAI aansluiting en RJ45 connectoren (UTP).
 • Kamer naast de keuken heeft in de betonvloer en muur een 40mm. pvc buis voor stroom en HDMI voor een eventuele beamer.
 • In de buitengevel zitten een loze of van draad voorziene leidingen voor de buitenverlichting.
 • In de bruggen worden loze leidingen opgenomen voor eventuele bekabeling voor bediening hekwerk en/of intercom/camera.
 • Voorbereiding is opgenomen voor alarmsysteem.
 • Voorbereiding is opgenomen voor aanleg WIFI.
 • Loze leiding van meterkast naar kamer naast machinekamer/CV ketel.
 • Beoogde ketel bijgebouw: Intergas HRE A 28/24 cw.4 (met 8 liter tapwater van 60 graden).
 • Voorbereiding zonnepanelen is aanwezig. Inclusief opgenomen RVS beugels op het dakvlak aan de zuidzijde. De panelen waar voorbereiding voor is getroffen zijn egaal zwart waarbij een zwarte nauwe omlijsting hoort dat een onopvallend en rustig uiterlijk heeft op de vlakke dakpan van Monier (Tuile Plat).
 • Beoogde jaarlijkse opbrengst 10.186 Kw/h bij 56 panelen van “Solar Frontier 170S C is black”.
 • De meterkast heeft een 380V aansluiting.
  Verschillende WCD zijn aangesloten op lichtschakelaars, waarmee bijvoorbeeld schemerverlichting in één keer aan- uit- geschakeld kan worden.
 • De meterkast heeft een 16 groeps lichtkast, inductiegroep en hoofdschakelaar.
 • Voor de keuken zijn voorbereidingen getroffen voor een kookeenheid aan de westzijde en voor kookeiland.
 • Zowel aan de Noordzijde als de Zuidzijde bevind zich een buitenkraan.
 • Voordeurkozijn en voordeur zijn volledig opgetrokken uit massief eikenhout.
 • Het gebouw voldoet aan de eisen inzake energieprestatie uit het Bouwbesluit 2012.
 • Het bijgebouw kent een voorgestelde indeling. Desgewenst worden de aansluitingen verlegd naar de oostgevel, ten einde één volledig open ruimte te creëren.
 • Binnendeuren naar eigen wens in te vullen of conform het advies van de architect.
 • HWA en vuilwater zijn gescheiden aangesloten op respectievelijk sloot en riool.
 • Een bezichtiging meer dan waard!

 

Posted in Uw makelaar | Tagged , , , , , , , , , , , | Comments Off on Bollenschuur Kadijk 40 Heemstede

Te koop Langelaan 4 Bentveld

Te koop Langelaan 4 Bentveld

Te koop Langelaan 4 Bentveld in een aantrekkelijke bosrijke woonomgeving aan de zoom van de duinen gelegen rond 1926 gebouwde half vrijstaande villa met voor-, zij- en besloten achtertuin met terras en houten schuur. Locatie nabij strand, diverse openbare natuurgebieden, station NS, uitvalswegen en op slechts 30 autominuten van Amsterdam, Schiphol en Den Haag.

De ligging van te koop Langelaan 4 Bentveld nabij diverse landgoederen w.o. Elswout, het Koningshof, maar ook nabij de dorpskernen van Overveen en Heemstede-Aerdenhout met winkels voor de dagelijkse boodschappen, beiden met een N.S. station  met een snelle verbinding naar Haarlem en Amsterdam is ideaal te noemen. Scholen voor primair- en voortgezet onderwijs, sportaccommodaties en het centrum van Haarlem zijn op fietsafstand gelegen.

Parterre: Overdekt entree, vestibule 4m², hal 3m², wc met authentiek hoekfonteintje en natuurlijke ventilatie, trapkastje, woonkamer 31m² (voormalig en suite) met erker, uitgebouwde keuken 11m² met dubbele spoelbak, 4 pits gascomfort, wasemkap, heteluchtoven en 2e entree. Vanuit de hal, trap naar …..

1e Etage: Overloop 3m², zijslaapkamer 5m², voorslaapkamer 16m² met hoekkast, achter slaapkamer 17m² met hoekkast, badkamer met bad/douche combinatie en natuurlijke ventilatie, wastafelmeubel met wastafel, 2e wc, aansluiting wasmachine.

2e Etage: Bevloerde vliering ca. 12m² met opstelling c.v.-ketel, toegankelijk middels losse trap eventueel extra slaapkamer mogelijk.

te koop langelaan 4 bentveld te koop langelaan 4 bentveld te koop langelaan 4 bentveld te koop langelaan 4 bentveld

 

 

 

 

 

 

 

 

Algemeen:

 • Kavelgrootte: 322m².
 • Inhoud opstallen: 461 m³.
 • Woonoppervlakte ca. 109m².
 • Verwarming C.V. gas Remeha Quinta combi ca. 2005.
 • Ventilatie alle natte ruimten.
 • Deels dubbel glas met kunststof kozijnen.
 • Achtertuin ca. 9 meter diep met houten schuur ca. 9m².
 • Oplevering in overleg.
 • Uw bezichtiging meer dan waard!
Posted in Uw makelaar | Tagged , , , , | Comments Off on Te koop Langelaan 4 Bentveld

NVM OpenHuis Slingerweg 6A Aerdenhout

NVM OpenHuis Slingerweg 6A Aerdenhout

Kom langs op de Slingerweg 6A in #Aerdenhout tijdens #NVMopenhuis op
ZATERDAG 30 SEPTEMBER a.s. tussen 11.00 en 15.00 uur!

Dit imposante herenhuis met royale oprijlaan, dubbele garage en stijlvol aangelegde achtertuin is uitermate geschikt als comfortabel gezinshuis. De prachtige jaren ’20 stijlkenmerken zijn aan de binnen- en buitenzijde rijkelijk aanwezig en dragen samen met het hedendaagse wooncomfort en royale leefruimtes (totaal 385m2) bij aan een ultieme woonbeleving. Vier slaapkamers en drie badkamers zijn de perfecte basis voor uw gezin en voor het ontvangen van gasten, welke kunnen aanschuiven in de spectaculaire woonkeuken van maar liefst 67m2. Een woning om te ervaren, te omarmen en lief te hebben.

Posted in Uw makelaar | Tagged , , , | Comments Off on NVM OpenHuis Slingerweg 6A Aerdenhout

Video is HOT

Video is HOT

Video is HOT, en ook Facebook doet een duit in het zakje om hiermee de populariteit van de site nog meer te versterken want wat is nu mooier om ook met het video medium On TOP gewaardeerd te worden!

Wij, als On Top makelaarskantoor uit de Regio sluiten ons natuurlijk graag direct aan bij deze trend en plaatsen onderstaande promo omslagvideo op onze bedrijfspagina:

 

Posted in FB, Uw makelaar | Tagged , , , , , , , , , | Comments Off on Video is HOT

Finding a house full of harmony

Finding a house full of harmony !

We’re proud to present…

Finding a house full of harmony – Haarlem Jazz & More is al jaren een uniek evenement in de oude binnenstad van Haarlem. De verschillende podia zijn gratis en vrij toegankelijk. Dit jaar zijn ook wij als trotse sponsor van de partij.

finding a house full of harmony

Check hier alvast de playlist….,

laat ons weten wie je favoriete artiest is

en

maak kans op:

VIP tickets voor het hoofdpodium!

 


Typisch een huis waar muziek in zit is Engels Landhuis “de Schapenkamp” in Vogelenzang

finding a house full of harmonyTypisch een huis waar muziek in zit is Engels Landhuis Vogelenzang: what’s in a name? Landweggetjes waar de boomtoppen elkaar raken. Reeën in de ochtendmist. En uiteraard veel, heel veel kwinkelerende vogels.

Het is slechts weinigen gegeven om in wonderschoon Engels Landhuis Vogelenzang te wonen. Het dorp is klein en blijft klein. Deze unieke enclave van rust ligt aan de rand van het grootste natuurgebied aan de Nederlandse kust: de Amsterdamse Waterleidingduinen. Compleet verborgen in het groen, aan het eind van een stille oprijlaan, ligt het landhuis ‘De Schapenkamp’ omgeven door een parkachtige tuin van zo’n  7.000 m2.

Hier voelt u zich mijlenver verwijderd van de drukte van alledag. Toch ligt ‘De Schapenkamp’ bijzonder centraal: op een half uur rijden van zowel Amsterdam  als Den Haag. Het landhuis– ca. 300 m2 – werd gebouwd in 1935 en vrijwel alle karakteristieke, architecturale elementen, zijn in de loop der tijd gelukkig onaangetast gebleven. De stoere voordeur met zijn boog van glas-in-lood, de solide uitstraling van de warm rode baksteengevels, de assette plafonds in diverse vertrekken, de praktische indeling – uiteraard met separate dienstingang – en de tuingerichte ligging die zo kenmerkend  is voor villa’s uit deze periode. Dus na een heerlijke avond swingen is het hier heerlijk thuiskomen!

 Klik hier voor “De  Schapenkamp” op YouTube:     “De Schapekamp” is het soort huis waarin warme herinneringen worden geboren aan een zorgeloze jeugd.

Posted in FB, Newsletter, Uw makelaar | Tagged , , , , , | Comments Off on Finding a house full of harmony