Te koop Johan Verhulstweg 69 te Bloemendaal

Te koop Johan Verhulstweg 69 te Bloemendaal

Idyllisch gelegen vrijstaande villa in een prachtig stukje bosrijk Bloemendaal!

Te koop Johan Verhulstweg 69 te Bloemendaal is naar verluidt voor één van de dochters van de heer Verkade in de aanvang van de vorige eeuw gebouwde vrijstaande villa staat idyllisch aan de rand bij het Duinlustpark aan een doodlopend Te koop Johan Verhulstweg 69 te Bloemendaal laantje, dat eigenlijk alleen maar gebruikt wordt door wandelaars. Deze super locatie ligt op loopafstand van de winkels voor de dagelijkse boodschappen, het NS station Santpoort-Zuid voor een snelle verbinding naar Haarlem, Schiphol en Amsterdam en zeer nabij de hockeyclubs Bloemendaal en H.B.S., scoutingclub, diverse andere sportaccommodaties en ruiterverenigingen, waarbij het uitrijgebied in de Kennemerduinen fenomenaal is.

Te koop Johan Verhulstweg 69 te Bloemendaal nabij diverse openbare natuurgebieden, w.o. Duin en Kruidberg, Landgoed Elswout, de Te koop Johan Verhulstweg 69 te Bloemendaal  Kennemerduinen en het strand zijn allen binnen een half uurtje fietsen te bereiken. Zo is de afstand naar de bijna 775-jarige Haarlemse binnenstad, met o.a. de Schouwburg, de Philharmonie, een keur aan restaurants en cafés, eenvoudig binnen 15 autominuten te overbruggen, evenals uitstekende scholen voor primair- en voortgezet onderwijs. De villa ligt nabij uitvalswegen en Amsterdam, Schiphol en Den Haag zijn dan ook slechts 30 autominuten verwijderd.

Sfeervol familiehuis uit de vorige eeuw met uitbouw mogelijkheid woonkamer met max. 60m2.

Parterre: Overdekt entree, hal 2,2m², speelkamer 8m² met buitendeur, gasten w.c. met op maat ingebouwd fonteintje, wijnkelder 5,7m², meterkast met 19 groepen, 3x aardlekschakelaars en krachtstroom, woonkamer 37 m² met openhaard en dubbele deuren naar terras en tuin, keuken 12,5m² met combi-oven, kTe koop Johan Verhulstweg 69 te Bloemendaal offie apparaat, hoge koelkast, combi-stoomoven, warmhoud lade, osmose-filter, Quooker, vaatwasser, Cesar Stone aanrechtblad, Gütmann wasemkap, wok pit, 2 gas pitten, plintverlichting, 2e entree naar tuin, vanuit de hal, fraai trappenhuis met in dubbel glas gevat glas-in-lood, naar…..

Eerste etage: Overloop en gang 8m², separaat w.c., badkamer 11m² Te koop Johan Verhulstweg 69 te Bloemendaal met whirl-spirl pool, houten vloer, ronde douche/stoomcabine met bankje, dubbele wastafel, slaapkamer 14m² met legkast, slaapkamer 18m² met inloopkast 5m², zijkamer 10m², afsluitbare trap naar …..

Tweede etage: Grote recent verbouwde lichte U-vormige zolderetage met een oppervlakte van ca. 37m² met twee ingebouwde bureaus, plintradiatoren, meerdere tuimelvensters, twee bergkasten en veel bergruimte achter de knieschottTe koop Johan Verhulstweg 69 te Bloemendaal en, Badkamer 4m² met douche, handdoekradiator, w.c. met Sanibroyeur, aansluiting wasmachine en -droger, mechanische ventilatie, stookruimte met opstelling c.v.-combi ketel.

Te koop Johan Verhulstweg 69 te Bloemendaal – Algemeen:

– Kavelgrootte: 531m², oogt groter door ligging aan park.
– Inhoud opstallen: ca. 1.150m³,
– Woonoppervlakte ca. 189m².
– C.V. Ecomliner-combi ca. 2004.
– Steenachtige vloeren voorzien van vloerverwarming gekoppeld aan C.V.- installatie.
– Rijk gelegde Eikenhouten parketvloeren in visgraat motief.
– Mechanische ventilatie alle natte ruimten.
– Gehele woning voorzien van kapisolatie en dubbel glas.
– Automatisch beregeningsinstallatie met eigen bron.
– Alarminstallatie per etage regelbaar met doorschakeling.
– Openhaard met nieuw rookkanaal.
– Kwalitatief hoogwaardige keuken apparatuur, w.o. Miele, Bulthaup, Kornmüller.
– Tuin rondom v.z.v. diverse terrassen, houten schuur 21m² en elektra aansluiting in voortuin.
– Uitbouwmogelijkheid* woonkamer (vergunning plichtig) met maximaal 60m².|
– Oplevering in overleg.
– Uniek object op een unieke locatie.|
– Uw bezichtiging meer dan waard!

 

 

 

Vrijstaande woning Bramenlaan 7 Bentveld

Vrijstaande woning Bramenlaan 7 Bentveld met aangebouwde garage van 16m² en rondom tuin. Middels het brede garage pad betreedt men de ruim bemeten kavel van 707m² -met ruime bebouwingsmogelijkheden- en voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein. Op het achterterrein van de kavel ligt besloten in de luwte een zwembad 4mx8m en een overdekt terras 24m² met Zuidoostelijke ligging.

Diverse openbare natuurgebieden en landgoederen, w.o. Het Naaldenveld, Koningshof, Duin en Kruidberg, Elswout en  de Kennemerduinen, maar ook het strand, zijn allen binnen een stevig kwartiertje fietsen te bereiken en is de afstand naar de historische Haarlemse binnenstad, met o.a. de Schouwburg, de Philharmonie, een keur aan restaurants en cafés, eenvoudig binnen 10 auto minuten te overbruggen, evenals uitstekende scholen voor primair- enVrijstaande woning Bramenlaan 8 Bentveld met aangebouwde garage van 16m² en rondom tuin. Middels het brede garage pad betreedt men de ruim bemeten kavel van 707m² -met ruime bebouwingsmogelijkheden- en voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein. Op het achterterrein van de kavel ligt besloten in de luwte een zwembad 4mx8m en een overdekt terras 24m² met Zuidoostelijke ligging.voortgezet onderwijs.  Nabij uitvalswegen en Amsterdam, Schiphol en Den Haag zijn dan ook slechts 30 autominuten verwijderd. Winkels voor de dagelijkse boodschappen liggen om de hoek, zo ook het NS station Heemstede-Aerdenhout met een prima verbinding naar Amsterdam, Schiphol en Den Haag. Voorts ligt de villa aan de zoom van de duinen en in een buurt met tennisvereniging de Tulp (Tennis Uit Louter Plezier), manege ’t Naaldenveld en in een laan waar nog op straat wordt gehockeyd.

Vrijstaande woning Bramenlaan 8 Bentveld algemeen:

Parterre: Vestibule 2m² met meterkast, hal 9m² met gasten wc met fonteintje en garde Vrijstaande woning Bramenlaan 8 Bentveld met aangebouwde garage van 16m² en rondom tuin. Middels het brede garage pad betreedt men de ruim bemeten kavel van 707m² -met ruime bebouwingsmogelijkheden- en voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein. Op het achterterrein van de kavel ligt besloten in de luwte een zwembad 4mx8m en een overdekt terras 24m² met Zuidoostelijke ligging.robekast. De keuken 14m² is doorgebroken met de bijkeuken en heeft een  dubbele spoelbak, losse vaatwasser, fornuis, losse koelkast, wasemkap en heeft een 2e entree in de voormalige bijkeuken met opstelling CV en aansluiting wasmachine-droger, vanuit d e hal komt met in de woonkamer van 47m² met centraal geplaatste open haard, annex eetkamer met dubbele deuren naar besloten terras Zuid en tuin, slaapkamer 15m² met grote dubbele kast en een eigen badkamer 3m² met wastafel en douche, vanuit de hal gaat een trap naar de…..Vrijstaande woning Bramenlaan 8 Bentveld met aangebouwde garage van 16m² en rondom tuin. Middels het brede garage pad betreedt men de ruim bemeten kavel van 707m² -met ruime bebouwingsmogelijkheden- en voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein. Op het achterterrein van de kavel ligt besloten in de luwte een zwembad 4mx8m en een overdekt terras 24m² met Zuidoostelijke ligging.

1e Etage: Overloop 2m², L-vormige gang 8m² met kastruimte achter de knieschotten, slaapkamer 12m² met wastafel en Frans balkon, grote inloopkast, slaapkamer 13m², luik naar onbevloerde vliering.

Algemeen:

-Kavelgrootte: 707m².
-Inhoud opstallen: ca. 500m³.
-Woonoppervlakte ca. 125m².
-Bij sloop en nieuwbouw ruime bebouwingsmogelijkheden!
-Verwarming en warm water CV Atag combi 2017.
-Parterre behoudens slaapkamer voorzien van dubbel glas.
-Woonkamer en eetkamer voorzien van parketvloeren.
-Tuin rondom met hoofdzakelijk Zuidligging.
-Oplevering in overleg.
-Uw bezichtiging meer dan waard.

Klik hier voor meer informatie!

Familiehuis Eeuwigelaan 21 Bergen NH

Familiehuis Eeuwigelaan 21 Bergen NH  – mét tuin van Mien Ruys – is de perfecte uitvalsbasis voor expats met een gezin. Net als Bergen, met de Europese school en stad, de zee én Schiphol om de hoek.

De huidige bewoners van familiehuis Eeuwigelaan 21 Bergen NH zochten zo’n vijftien jaar geleden een plek om te kunnen werken en wonen met hun gezin van drie schoolgaande kinderen. Hun laatste standplaats was een klassieke Californische ranch in Silicon Valley, dus ruimte was een absolute voorwaarde. Ze zochten in Aerdenhout, Bloemendaal, Amsterdam en keken rond in het Gooi. Ook daar waren internationale scholen voor hun kinderen, maar nergens vonden ze de rust en de ruimte die ze zochten. Tot ze hun vizier richtten op Bergen, het mooie kunstenaarsdorp aan zee, en nog steeds heel dichtbij steden als Alkmaar, Amsterdam en luchthaven Schiphol. Je moet letterlijk net iets verder kijken om de voordelen van Bergen te zien, maar wie het kent, weet: het is als het Gooi, maar dan mét strand.

familiehuis Eeuwigelaan 21 Bergen NH

‘In Bergen komen familiehuis Eeuwigelaan 21 Bergen NH zelden vrij en daarom was deze villa uit de jaren dertig een echte vondst,’ vertellen de bewoners aan de keukentafel met zicht op de bijna 4.000 m² grote tuin. Het huis is werd in 1938 gebouwd op een verkaveld stuk grond, onderdeel van een landgoed. Achterin de tuin staat nog een origineel ‘werkershuisje’ uit die tijd, nu in gebruik als gastenverblijf met een eigen, tweede tuin. De familie Gorter Sterfamiliehuis Eeuwigelaan 21 Bergen NHk koos in die tijd voor een robuuste bouwstijl, met een puntdak, overstek, rode baksteen, ruime indeling en rijke details. De huidige bewoners besloten ruim tien jaar geleden om de woning in dezelfde stijl aan de achterkant uit te bouwen. Zo kwam er een zonnige serre bij aan de vergrote woonkamer, een grote eetkamer aan de keuken, een extra kantoor én daarboven een etage met eigen opgang, ideaal voor tieners, met twee extra slaapkamers en badkamer. familiehuis Eeuwigelaan 21 Bergen NHMet de royale leefruimtes, de originele wijn- en warenkelder, de vijf slaapkamers én de originele dienstbodenkamers op zolder, is de villa uitermate geschikt voor een gezin met kinderen. Bij mooi weer biedt de tuin, met een ruime veranda en terrassen op het zuiden, nog extra leefruimte. ‘Dit is echt een feesthuis, een kersthuis, een familiehuis’, zegt de bewoonster lachend. ‘Wij hebben altijd veel brunches gegeven, daarvoor leent dit huis zich uitermate goed. Cateraars kunnen aan de familiehuis Eeuwigelaan 21 Bergen NHvoorkant via de garage de grote bijkeuken bereiken; het is er voor gemaakt.’ Werken aan huis behoort ook tot de mogelijkheden, dankzij twee royale werkkamers op de begane grond, beide met zicht op de tuin.

Nu de kinderen van de bewoners van Klassiek familiehuis Eeuwigelaan 21 Bergen NH een voor een uitvliegen zoeken de bewoners een kleiner huis, in een Europese (hoofd)stad wellicht. Ze bieden Klassiek familiehuis Eeuwigelaan 21 Bergen NHhun zo geliefde villa graag aan een volgende familie aan. ‘Bergen is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. De Europese school is uitstekend, er zijn veel sportfaciliteiten, het strand is om de hoek en het culturele leven is prima, net als het aanbod aan goede levensmiddelenwinkels, restaurants, boetieks, galeries en boekhandels. Hier in de laan, op loopafstand, bevindt zich De Zwarte Schuur, een theater waar ze arthouse films programmeren, heel fijn.’

Het huis is bovendien instapklaar. Uiteraard is het mogelijk om de inrichting aan te passen, maar de staat van onderhoud is perfect Klassiek familiehuis Eeuwigelaan 21 Bergen NHmet een nieuwe keuken in jaren dertigstijl. ‘We hebben steeds de tijd en gelegenheid genomen om met veel aandacht te verbouwen en daarbij voor materialen te kiezen die het origineel zo dicht mogelijk benaderen.’ Ook de tuin, ooit ontworpen door Mien Ruys – een van de belangrijkste tuinarchitecten die ons land gekend heeft – kent nog de oorspronkelijke aanleg. ‘Zij koos voor een tuin in de stijl van een natuurlijk bos, met alleen maar planten en bomen die hier van nature voorkomen. Aan de voorkant oogt het huis best bescheiden, de verrassing zit absoluut aan de zonnige achterzijde. Daar wacht een oase, met alle privacy die je kunt wensen.’

Klik hier voor meer informatie!

 

 

 

 

Prestigieuze villa kunstenaarsdorp Bergen (NH)

Een van de mooiste en meest prestigieuze huizen aan de Eeuwigelaan in het kunstenaarsdorp Bergen. Direct gelegen aan het Noord-Hollands Duinreservaat en nabij de Noordzee. Het object is aan alle zijden omringd door bomen en heesters die optimale privacy bieden. De villa ligt op loopafstand van Bergen met zijn vele restaurantjes, terrasjes, boetiekjes en winkels die 7 dagen per week zijn geopend. De badplaats Bergen aan Zee met zijn rustige strand is 4,5 km verwijderd en zowel met auto als fiets in korte tijd bereikbaar. De afstand tot Amsterdam is slechts 40 km.


EEN VILLA MET EEN RIJKE HISTORIE
Prestigieuze villa kunstenaarsdorp Bergen (NH). De monumentale villa heeft een interessante bouwgeschiedenis. Het was de eerste villa aan de Eeuwigelaan en heeft als bouwjaar 1912. Bouwheer was een rechter die zich bij het ontwerp liet inspireren door de klassieke Italiaanse villa met zijn symmetrische raamverdeling en een centraal gelegen entree met zuilenportiek. De tijdloze architectuur doet ook nu nog modern aan vooral omdat er nooit aan het huis is verbouwd of aangebouwd. Ook aan de indeling van de villa is nooit iets gewijzigd. Bij het ontwerp werd een kleiner gedeelte (25% vloeroppervlak) als aparte woning gerealiseerd, architectonisch en bouwkundig volledig gescheiden van het huis.

HET IS DUS GEEN VILLA VERBOUWD TOT TWEE ONDER EEN KAP.
Deze woning was bestemd voor de beide zusters van de magistraat waar hij bijzonder op was gesteld. Dit gedeelte kreeg een aparte ingang aan de oostzijde van het huis en oprijlaan. De architect is erin geslaagd aan de wensen van de bouwheer te voldoen waardoor de villa tot de dag van vandaag de uitstraling heeft van een landhuis uit Zuid-Europa!

RESTAURATIE EN RENOVATIE
In 2002 kreeg het huis een nieuwe eigenaar die de villa zorgvuldig liet restaureren en renoveren met respect voor de originele details. Zo bleef de schitterende 16de eeuwse schouw gehandhaafd en ook de oorspronkelijke eikenhouten parketvloeren met visgraatmotief bleven grotendeels onaangetast, evenals de houten lambrisering op begane grond en eerste verdieping. Dat het schilderwerk zowel binnen en buiten aan de hoogste eisen moest voldoen was voor de eigenaar een vanzelfsprekende zaak. In 2015 werden de leien op het dak compleet vernieuwd om het huis in de toekomst tegen het hemelwater te beschermen.Prestigieuze villa kunstenaarsdorp Bergen (NH)DE VILLA VAN BINNEN
De zeer grote sfeervolle hal met grote openhaard en monumentaal trappenhuis kan dienen als ontvangstruimte voor gasten of cliënten. Deze representatieve ruimte herhaald zich op de eerste en tweede verdieping. Openslaande deuren geven toegang tot de eetkamer en royale living met openhaard. Aansluitend bevindt zich de tuinkamer die ook uitermate geschikt is als televisiekamer. De moderne leefkeuken in vanzelfsprekend voorzien van alle moderne apparatuur en eveneens vanuit de hal toegankelijk. Dubbele openslaande deuren geven toegang naar het terras.

Prestigieuze villa kunstenaarsdorp Bergen (NH). Het gevoel van comfort wordt versterkt door de enorme ruimte in het huis (ca. 450 m² totale woonoppervlakte). Bijna alle vertrekken zijn zeer royaal bemeten, opvallend is de hoogte van alle vertrekken.

Op de eerste verdieping bevindt zich een zeer ruime master bedroom eveneens met openhaard en openslaande deuren naar het ruime balkon (ca. 22m²) van waaruit een schitterend uitzicht op tuin en bos. De luxe badkamer en-suite is voorzien van bad met aparte douche en designradiator. Op deze verdieping bevindt zich een tweede grote kamer die door de huidige eigenaar gebruikt wordt als kantoor. Een kleinere kamer en een extra toilet maken deze verdieping compleet.

Ook de tweede verdieping biedt comfort voor bijvoorbeeld loges met maar liefst drie kamers en een aparte badkamer met douche.

Het souterrain is vanuit het huis bereikbaar maar heeft ook een aparte ingang aan de achterzijde van de villa. In het souterrain is een extra appartement gerealiseerd van ca.70 m² met douche en keuken.

OPRIJLAAN EN TUINEN
De villa heeft een eigen oprijlaan met een monumentale automatische toegangspoort. Halverwege de oprijlaan bevindt zich een grote garage voor 2 auto’s zodanig gesitueerd dat deze vanaf de villa nauwelijks zichtbaar is. Overigens zijn er op eigen terrein parkeerplakken gereserveerd voor meerdere auto’s.Prestigieuze villa kunstenaarsdorp Bergen (NH)Rond het huis is een onder architectuur aangelegde stijltuin (3600 m²) met fraaie buxushagen en beplanting. Deze siertuin gaat over in een meer natuurlijke bostuin die harmonisch aansluit op de achter de villa gelegen bossen van het Noord-Hollands Duinreservaat. Naar Italiaans voorbeeld is een langwerpige vijver geprojecteerd waarin bloeiende waterlelies zorgen voor een romantisch effect. Vooral ‘s avonds als de tuinverlichting wordt ontstoken maakt het geheel een sprookjesachtige indruk. Het terras achter de tuinkamer is royaal bemeten en nodigt uit voor een gezellige lunch of diner met uitzicht op de stijltuin.

STIJLVOL WONEN EN TOCH FUNCTIONEEL
De villa is ontworpen als woonhuis en dat is het gebleven tot de dag van vandaag. Door de royale maatvoering is het huis geschikt voor een gezin met kinderen en eventueel inwonende au-pair. Het is ook geschikt voor een kunstverzamelaar of kunsthandelaar, galerij of praktijk en/of kantoor aan huis.

Het geheel bevindt zich in perfecte staat!

Exclusieve huizen verdienen een speciale behandeling

Exclusieve huizen verdienen een speciale behandeling en Christie’s International Real Estate beschikt momenteel over het uitgebreidste en meest effectieve netwerk wereldwijd.

Exclusieve huizen verdienen een speciale behandeling , de internationaal vertakte makelaarsorganisatie is ontstaan vanuit het vermaarde Britse veilinghuis Christie’s. Al sinds de achttiende eeuw rekent Christie’s de rijken der aarde tot haar vaste klantenkring. De afdeling onroerend goed werd enkele decennia geleden opgericht vanuit de gedachte dat de kopers van mooie en kostbare kunst ook een potentiële doelgroep vormen voor exceptioneel onroerend goed. Vanuit de overtuiging dat exclusief onroerend goed, – net als unieke kunst – een specifieke benadering en behandeling verdient, is de focus gericht op de absolute top van de internationale woningmarkt. De organisatie omvat 1.200 makelaarskantoren en ruim 32.000 onroerend goed specialisten in 45 landen. De onderlinge samenwerking en de synergie met de veilinghuizen van Christie’s opent letterlijk ‘deuren die voor anderen gesloten blijven’ en heeft zijn waarde voor zowel kopers als verkopers van exclusief onroerend goed ruimschoots bewezen. Jaarlijkse verkoopt Christie’s International Real Estate gemiddeld voor meer dan honderd miljard aan exclusief onroerend goed.

Exclusieve huizen verdienen een speciale behandeling

Elke week het overzicht van nieuw exclusief onroerend goed op de Nederlandse markt. Klik hier voor nieuw aanbod van deze week:Exclusieve huizen verdienen een speciale behandeling

Maar ook onze banner heeft u wellicht al vaker voorbij zien komen op fd.nl en BNR nieuwsradio.nl  – Wilt u ook volledige promotie voor de verkoop van uw woning? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op!

Internationaal netwerk, maar sterk in de regio

R365 | Christie’s International Real Estate heeft haar organisatie zo opgebouwd dat er maximaal gebruik wordt gemaakt van regionale kennis, terwijl elke aangesloten partner (‘affiliate’) onderdeel uitmaakt van een veel groter geheel en kan rekenen op de ondersteuning en slagkracht van een (inter-)nationaal netwerk, dat zich uitbreidt over 45 landen op alle continenten. Tel daar de synergie met het beroemde veilinghuis bij op en je praat als klant met een makelaar, die zowel op regionaal als (inter-)nationaal niveau alle registers voor je kan opentrekken en toegang heeft tot de zeer selecte klantenkring van het veilinghuis Christie’s.

R365 | Christie’s International Real Estate is een Nederlands netwerk van zeven partnerkantoren: Makelaarskantoor Carla van den Brink (regio Groot Amsterdam), Hulstkamp Makelaars (Regio Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant), Makelaarskantoor Aerdenhout & Omstreken (Regio Kennemerland, West-Friesland en Waterland), Heiko Gorter Makelaars (Regio Utrecht), Thoma & Bennink Landerijenbureau (Regio Midden-, Noord-, en Oost-Nederland), Alard van der Varst Makelaars & Taxateurs (Regio Limburg) en R365 | Christie’s International Real Estate (Regio Het Gooi en De Vechtstreek, tevens hoofdkantoor).

Exclusieve huizen verdienen een speciale behandeling

 

De makelaar verhuisT

En dan gaat de Makelaar zelf, na zoveel lange jaren nèt even voor de laatste stoplichten op de Zandvoortselaan, in dat schattige pandje met de bekende markiezen, kantoor te hebben gehouden, zelf verhuizen.

Het nieuwe pandje doet er niet voor onder, het plantsoentje vóór maakt het idyllisch …

Makelaarskantoor Aerdenhout & Omstreken vanaf 1 januari 2018 kantoorhoudend op de Bentveldsweg 116, 2111 EE  Aerdenhout.

Komt u gerust eens kijken naar onze nieuwe look… de koffie staat klaar!

de makelaar verhuist

 

Te Koop 2 kamer appartement Aerdenhout

Te Koop 2 kamer appartement Aerdenhout

Te Koop 2 kamer appartement Aerdenhout, in het lommerrijke en rustige Bovenwegkwartier van Aerdenhout, nabij Landgoed Elswout en het Koningshof gelegen 2- kamerappartement op de 2e woonlaag (zonder directe bovenburen) van het hoofdzakelijk 3 woonlagen tellende kleinschalige appartementencomplex Generaal Winkelmanlaan 33 t/m 65 te Aerdenhout, alsmede een op de parterre gelegen ruime garage van 25m² met laadpunt voor elektrische auto, een berging van 6m² en met het gemeenschappelijk gebruik van een gezamenlijke fietsenberging.

Parterre: Centraal entree met brievenbussen, intercom, elektrisch te bedienen tussendeur, centraal trappenhuis met een traplift, berging 6m², garage 25m² en centrale fietsenberging.

2e Woonlaag: Entree, kastenwand met 5 kasten, wc met weggewerkt reservoir, wasbakje, woonkamer 38m² met zijraam, moderne open keuken met Siemens 4-pits ceramische kookplaat, Siemens wasemkap, Corian aanrechtblad, brede laden, 1 ½ spoelbak, hoge koelkast, combi-oven, magnetron en ingebouwde halogeen verlichting, balkon Zuid 7,8m², voorportaal naar badkamer 3m² met kast t.b.v. wasmachine, planken t.b.v. handdoeken, Miele combi wasmachine, wastafelmeubel met enkele wastafel en inloop douche, slaapkamer 13m² met toegang naar idem balkon.

te koop 2 kamer appartement aerdenhout te koop 2 kamer appartement aerdenhout te koop 2 kamer appartement aerdenhout te koop 2 kamer appartement aerdenhout

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Algemeen: 

 • Woonoppervlakte appartement: 58m².
 • Bouwjaar 1977, renovatie 2006.
 • Verwarming middels blokverwarming met caloriemeters.
 • Warmwatervoorziening elektrische boiler Inventum 80 liter.
 • Badkamer met conventionele- en elektrische vloerverwarming.
 • Gehele appartement v.z.v. kunststof kozijnen, deels draai-kiepramen met dubbel glas.
 • Servicekosten appartement en garage: € 312,17 per maand, inclusief voorschot stookkosten, opstalverzekering, reservering groot onderhoud.
 • Radiatoren met thermostaatknoppen.
 • Elektrisch te bedienen zonnescherm t.b.v. balkon.
 • Complete meubilering ter overname.
 • Het appartementen complex is gelegen achter de Vondelschool en het balkon kijkt uit over en grenst aan de speelplaats van deze basisschool.
 • Op de openbare weg is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
 • Oplevering in overleg.
 • Uw bezichtiging meer dan waard.

Te koop vrijstaande villa Bennebroek

Te koop vrijstaande villa Bennebroek

Te koop vrijstaande villa Bennebroek is door architect Jan Gratama, in de stijl van de Amsterdamse school in 1918 ontworpen villa, thans Gemeentelijk Monument, met eerste klas materialen en nagenoeg volledig gerestaureerd en in stijl aangepast aan de hedendaagse eisen qua comfort en veiligheid.

Het bouwvolume is gesitueerd op een licht geaccidenteerde volop privacy biedende kavel van 1.885m², waarbij het volume groter aandoet door de grote overstek van het dakvlak. Het huis heeft ook voor een standaard gezin een praktische en logische routing en is symmetrisch van opzet. Voorts bevindt zich aan de Noordzijde van het perceel een garage en een carport van ca. 37m², die thans deels in gebruik is als fotostudio.

Te koop vrijstaande villa Bennebroek

Kelder: Oppervlakte 30m², bestaande uit was- droogruimte, geklimatiseerde wijnkelder, stookkelder en berging.

Parterre: Overdekt entree, ruime hal 6m² met garderobe, gastentoilet met fonteintje, 19m² eetkamer, deuren naar terras Oost met pergola en aan de achterzijde een moderne ruime woonkeuken 30m² met een 5-pits gaskomfoor plus wokpit, stoomoven, heteluchtoven, vaatwasser, wasemkap en een kookeiland als tevens een tweede entree met toegang naar een terras Zuid, voorts een werkkamer 24m² met erker die voorzien is van extra isolerende beglazing, met daarachter aan de Noord-Oostzijde een logeerkamer 10m² met douche en wastafel – tezamen voorheen ook wel gebruikt als ouderslaapkamer met aansluitende badkamer –, aan de Zuid-Oostzijde bevindt zich dan de ruime woonkamer 42m² met erker en openhaard, een tweede deur geeft toegang tot een deels besloten terras aan de West zijde.

1ste Etage: Overloop 12m², toiletruimte uniek in maat- en uitvoering met fonteintje, badkamer 8m² met diep ligbad, wastafelmeubel met corian blad met dubbele spoelbak, inloopdouche en elektrische vloerverwarming, slaapkamer 19m² met balkon Noord 11m², slaapkamer 12m², kinderkamer/Game-tv kamer 8m², slaapkamer 17m² met balkon Zuid 11m², 2e badkamer met wastafel en hoekdouche.

te koop vrijstaande villa bennebroek te koop vrijstaande villa bennebroek

 

 

 

 

te koop vrijstaande villa bennebroekte koop vrijstaande villa bennebroek

Algemeen:

– Kavelgrootte: 1.885m².
– Bruto inhoud opstallen: 1.015m³.
– Woonoppervlakte: 229m².
– Verwarming: Remeha 2016 met Evohome-systeem in hele huis.
– Warmwatervoorziening: Gasboiler Daaldrop 1993, gereviseerd in 2010.
– Voorzien van dubbel glas, kap- en spouwisolatie.
– Gehele parterre voorzien van gerookte Eiken walvisgraat vloerdelen.
– Uitgebreid alarmsysteem toegepast.
– Voorzien van koperen hemelwaterafvoeren.
– Beregeninstallatie tuin middels waterleidingnet.
– Schilderwerk buiten 2013.
– Schilderwerk binnen 2016.
– Eigen oprijlaan voor meerdere auto’s, ruime garage en carport.
– Gemeentelijk Monument, waardoor subsidies voor groot onderhoud wellicht mogelijk zijn.
– Uitgebreide brochure op aanvraag.
– Oplevering in overleg.
– Uw bezichtiging meer dan waard!

Wil je meer weten over de lange geschiedenis die dit huis kent lees dan hier:  LANDHUIS EIKENHORST IN BENNEBROEK ALS CREATIE VAN ARCHITECT JAN GRATAMA  op Librariana, Een weblog gewijd aan bibliotheken, boeken en verzamelen alsmede aan historisch Heemstede en Zuid-Kennemerland.