Reggelaan 28 Heemstede

Vrijstaande bungalow met carport en grote aangebouwde verwarmde werkruimte in rustige omgeving van Heemstede.

Op fietsafstand van de Amsterdamse Waterleidingduinen, wandelbos Groenendaal, diverse voor het publiek opengestelde landgoederen, strand, station Heemstede-Aerdenhout, uitstekend primair en voortgezet onderwijs, zwembad Groenendaal, meerdere sportaccommodaties en de Raadhuisstraat-Binnenweg met een keur aan winkels, maar ook op 20 fietsminuten van de historische 775-jarige binnenstad van Haarlem met de Stadsschouwburg, de Philharmonie, het Teylers- en Frans Hals museum, ligt in een rustige en bosrijke omgeving deze vrijstaande bungalow met carport, grote aangebouwde verwarmde garage c.q. werkruimte en zonnige tuin op het Zuidwesten. 

De woning beschikt over een open keuken en lichte badkamer, is gelegen op 348m² en heeft een fraai aangelegde tuin met een terras Zuidwest. 

Vanaf de openbare weg leidt een grindpad naar het overdekt entree van de woning.

Indeling woning: 

Overdekt entree, ruime hal 8m², gasten wc met fonteintje, stook- bergkast met opstelling c.v.-ketel, woonkamer in L-vorm 48m² met eet- en zitgedeelte, gas open haard met afstandsbediening, schuifpui naar terras Zuidwest met lichtstraat en markies, doorloop naar keuken 6m² met granieten aanrechtblad met enkele spoelbak, 4-pits keramische kookplaat, vaatwasser, koelkast, combimagnetron en kleine eetbar, badkamer 5,50m² met hoekdouche, wastafel in meubel, 2e wc en handdoekradiator, slaapkamer 15,6m² met kastenwand, slaapkamer 10,5m² met dubbele kast en doorgang naar aangebouwde verwarmde garage 23,6m² c.q. werkruimte met  aansluiting wasmachine en droger, deur naar tuin Oost en deur naar carport 12,8m² met eigen oprit naar de IJssellaan.