Zuider Buiten Spaarne 108 rood Haarlem

Zuider Buiten Spaarne 108 rood Haarlem hoekbovenwoning uitkijkend over het Spaarne.

Op loopafstand van het centrum van Haarlem, ligt deze drie etages tellende hoekbovenwoning met ruim balkon op het Westen en prachtig zicht aan de voor en Oostzijde over het Spaarne. Strand, zee en duinen en voor het publiek opengestelde landgoederen liggen op fietsafstand en uitvalswegen naar Amsterdam, Alkmaar, Schiphol en Den Haag liggen in de directe nabijheid. 

De woning heeft de navolgende indeling en kenmerken. 

Parterre: Overdekt entree, hal met meterkast, trap naar …..

1e Etage: Overloop 4m², lichte L-vormige woonkamer 29m² met prachtig zicht over het Spaarne,  wc met fonteintje, keuken 6m² met divers apparatuur w.o. 4-pits gascomfort, wasemkap, vaatwasser, oven, vriezer en koelkast en balkon 7m² West met bergkast, vanuit de overloop trap naar …..

2e Etage: Overloop 2,5m², slaapkamer 3,5m² met dakkapel, slaapkamer  9m² met dakkapel en zijraam, slaapkamer 12,5m² met dakkapel, badkamer 3,5m² met bad/douche combinatie, wastafelblok met wastafel, handdoekradiator, mechanische ventilatie, vaste trap naar ….. 

3e Etage: Overloop 3,5m² met opstelling wasmachine en droger met wastafel, slaapkamer 9m² met tuimelramen en berging achter de knieschotten.