Van ‘t Hofflaan 6 Heemstede

Uitgebouwde tussenwoning met mogelijkheid tot opbouw 2e etage in Heemstede

In de geliefde Geleerdenwijk gelegen goed onderhouden en in 2015 verbouwde en uitgebouwde woning met deels overdekte achtertuin ZO 32m² met achterom. De woning is gelegen op een steenworp afstand van de Raadhuisstraat en de Binnenweg met een keur aan winkels en horeca en op fietsafstand van het NS station Heemstede-Aerdenhout.

Wandelbos Groenendaal, diverse voor het publiek opengestelde landgoederen, waaronder landgoed Elswout, het Koningshof, maar ook de Kennemerduinen en het strand en de 775-jarige binnenstad van Haarlem, met de Stadsschouwburg, de Philharmonie, het Frans Hals museum en het Teylers museum zijn op 10 autominuten gelegen. 

De woning is gelegen in een rustige buurt met veel groen, speelgelegenheid voor kinderen, uitstekend primair onderwijs, een buurtsuper en ligt nabij uitvalswegen naar o.a. Amsterdam, Den Haag en Schiphol heeft de navolgende indeling en kenmerken:

Begane grond: Overdekt entree met meterkast, hal 3,5m² met garderobe en gasten wc met fonteintje,   woonkamer 32m³ met berging onder de trap, open voor rolstoelgebruik aangepaste keuken, aanrecht met 2-pits kookplaat, hete luchtoven, koelkast en vriezer, badkamer 7m² met douche, wastafel, 2e wc en handdoekradiator, schuifpui naar tuin ZO 32m² met elektrisch zonnescherm, gedeeltelijke overkapping en achterom, vanuit de hal trap naar …..

1ste Etage: Overloop 2,5m² met kast opstelling c.v.-ketel en motor mechanische ventilatie, badkamer 3,5m² in L-vorm met wastafel, douche en mogelijkheid aansluiting wasmachine en droger, slaapkamer 13m² met zicht op dak uitbouw –bedekt met sedum- en tuin ZO, slaapkamer 13m².

2e Etage: Mogelijke opbouw ca. 32m² in houtskeletbouw met halfronde kap.