Laan van Dick laan 96 Heemstede

Veilig en comfortabel wonen in een licht appartement op loopafstand van centrum Heemstede.

Zeer centraal op de eerste woonlaag gelegen 3-kamerappartement (1988) met lift op een steenworp afstand van de Binnenweg met een keur aan winkels, Albert Heijn om de hoek en heerlijk rustig tegenover het bos. De woning ligt op de 1ste etage en heeft een woonoppervlakte van ruim 80m² en een balkon op het Zuidoosten met een elektrisch zonnescherm. De keuken is recent in 2017 vernieuwd en de gehele woning heeft een Eiken laminaatvloer. Het appartement ligt nabij NS station Heemstede-Aerdenhout, uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol en Den Haag en op 15 fietsminuten van de 775-jarige binnenstad van Haarlem, met de Stadsschouwburg, de Filharmonie, Frans Hals museum, Teylers museum en diverse voor het publiek opengestelde landgoederen, waaronder landgoed Elswout, het Koningshof, de Kennemerduinen en het strand. 

Indeling:

Begane grond: Centraal afgesloten entree met videofoon en toegang tot lift en trappenhuis. Eigen berging 5,6m² in de onderbouw. 

1e Etage: Entree, hal 3m² met garderobe, meterkast en video intercom, woonkamer 40m² met openkeuken (2017), U-vormig aanrechtblad met enkele spoelbak en indirecte verlichting, koelkast, vriezer, 4-pits gascomfort, wasemkap, elektrische over en vaatwasser. Vanuit de woonkamer balkon Zuidoost 7,25m² met zicht op vijverpartij, vanuit de woonkamer doorloop naar eetkamer 8,4m², tweede hal 4,7m² met berg/stookruimte met opstelling combi-ketel, wc met fonteintje, badkamer 6m² met hoekdouche, enkele wastafel en aansluiting wasmachine en -droger, slaapkamer 13,6m².