Internationale samenwerking makelaardij

Internationale samenwerking makelaardij.

Internationale samenwerking makelaardij Aerdenhout en Omstreken met Christie’s International Real Estate Noord-Holland NL (partner van Residence365.nl) is exclusive affiliate van Christie’s International Real Estate, eigendom van het wereldberoemde veilinghuis Christie’s, dat werd opgericht in 1766 in Londen.

Het bedrijf is gebaseerd op vertrouwen, integriteit, discretie en uitmuntendheid. Uitgangspunten die tot op de dag van vandaag nauwlettend worden nageleefd. Met meer dan 25.000 makelaars in 40 landen en een website in 19 talen met miljoenen bezoekers, is Christie’s International Real Estate uitgegroeid tot een absolute marktleider op het gebied van effectieve marketing in exclusief onroerend goed.

Bijzonder aanbod verdient uitmuntende promotie. In tijden van recessie is het op juiste wijze promoten van exclusief onroerend goed van wezenlijk belang. Exclusief vastgoed wordt minder beïnvloed door de marktontwikkelingen en meer door de unieke eigenschappen, zoals dat ook bij kunstobjecten het geval is. Veilinghuis Christie’s is al ruim 250 jaar marktleider op gebied van veilingen van toonaangevende kunst. Christie’s wereldwijd geroemde naam en haar uitgebreide netwerk vormen daarom voor uw exclusieve bezit de marketingtool bij uitstek.

Affiliate of R365 International Real Estate.
Naast de groeiende belangstelling van Nederlandse zoekers, zijn ook buitenlandse kopers en investeerders geïnteresseerd in exclusief onroerend goed in Nederland, zo blijkt uit recent onderzoek. Daarnaast kunnen wij ons beroepen op R365 International Real Estate unieke wereldwijde netwerk van vermogende cliënten, kennis en ervaring in de kunst wereld. Om uw exclusieve woning specifiek op deze markt te promoten zijn wij een samenwerking aangegaan en maakt ons kantoor onderdeel uit van R365 International Real Estate met wereldwijd 920 collega affiliates en met nationale kantoren in Amsterdam Head Quarter & International Sales, Regio groot Amsterdam, Regio Kennemerland, West Friesland & Waterland, Gorssel, Driebergen-Rijsenburg, Regio Utrecht, Gooi & Vechtstreek en Regio Zuid Holland, Zeeland & Noord Brabant.

Waarin onderscheiden wij ons.

  • Selectieve aanname van objecten, waarbij het accent ligt op het hoge segment.
  • Op het topsegment gerichte presentaties.
  • Gericht op de nationale en mondiale markt van potentiële kopers;
    connecting buyers & sellers.

Wij maken gebruik van de synergie tussen ons als Christie’s International Real Estate en Christie’s veilinghuizen wereldwijd. Haar opdrachtgevers zijn in potentie onze kopers. Onze werkwijze is geselecteerd mondiaal waardoor wij ons dus niet hoeven te beperken tot de Nederlandse markt.

De vraag naar exclusief onroerend goed is aanwezig, wij kunnen de kopers informeren. Wij weten hoe wij de doelgroep moeten bereiken.

Wij beperken ons in het aanbod, waarbij ook hier weer wordt geselecteerd op uitstraling en bijzondere eigenschappen door ligging en architectuur, de parels of kunstobjecten in het onroerend goed. Als basisprijs wordt een verkoopprijs van min. € 1 miljoen gehanteerd.

Bewaren

Bewaren