Te Koop Zwarteweg 6 Aerdenhout

Te koop Zwarteweg 6 Aerdenhout in de directe omgeving van de landgoederen Elswout, Koningshof en Duinlust en aan de voet van het Aerdenhouts Kopje gelegen, riet gedekt landhuis met een royale oprijlaan met voldoende parkeerfaciliteiten op eigen terrein. Het huis staat op een ruim bemeten perceel van 4.305 m² met vijver, eigen bron en diverse terrassen, heeft een woonoppervlakte van 460m² en een inpandige garage voor meerdere auto’s.

De woning te koop Zwarteweg 6 Aerdenhout is gebouwd in 1990 en is in de periode 2010-2015 nagenoeg volledig gerenoveerd en aangepast aan de hedendaagse eisen qua comfort en veiligheid. Ondanks de rustige ligging ligt de woning niet geïsoleerd, maar nabij het station Heemstede-Aerdenhout, uitvalswegen, winkelcentrum, diverse scholen, sportaccommodaties, w.o. Kennemer Golf en Country Club, duinen en strand, maar ook nabij het 775-jarige centrum van Haarlem.

Parterre: Overdekt entree, hal 42m² met meterkast, plavuizen vloer, garderobe, wastafel, gasten wc, fraaie trap met zicht op overloop en vrije  hoogte van ca. 6 meter! Studeerkamer 32m² met open haard, tuingerichte woonkamer 70m² met erker met windowseats, open haard en dubbele deuren naar terras Zuid, eetkamer 38m²met toegang naar loggia 33m², L-vormige woonkeuken 43m² met zitgedeelte met open haard, eveneens met toegang naar loggia, Siematic kookgedeelte met Miele apparatuur, 2x enkele spoelbak, 4-pits inductieplaat met wokpit, wasemkap, koffiemachine, combi-stoomoven en vaatwasser, bijkeuken 8m² met aanrecht, aansluiting wasmachine en -droger, wc , 2e entree doorgang naar garage 48m² met elektrische deur en fietsenentree, vanuit de hal trap naar …..

Eerste etage: Overloop 11m², slaapkamer 25m² met dakkapel, badkamer 11m² met inloopdouche, dubbele wastafel, bad met Jacuzzi, handdoek radiator en vloerverwarming, slaapkamer 29m² met balkon Zuid 4m², slaapkamer 21m² met dakkapel, badkamer 4m² met douche, wastafel, wc, handdoek radiator, elektrische vloerverwarming, hoofdslaapkamer 33m², balkon Zuid 4m², kleedruimte 9m², badkamer 18m² met grote Jacuzzi, achter spiegel weg gebouwde t.v., dubbele wastafel, dubbele douche, handdoek radiator, wc en pissoir, conventionele vloerverwarming, inloopkast 18m² met rondom dubbele ingebouwde kasten, annex 2e kleedruimte 8m², overloop 4m² met 2e trappenhuis, slaapkamer 22m², vanuit de overloop afsluitbare trap naar …..

Tweede etage: Overloop 19m², stookruimte 23m² met opstelling dubbele c.v.-ketel en boiler, zolderberging’.

Algemeen te koop Zwarteweg 6 Aerdenhout:

-Kavelgrootte: 4.305m².
-Inhoud opstallen: ca. 2.078m³.
-Woonoppervlakte: 459m².
-Bruto woonopp. 567m².
– Optimale isolatie toegepast.
-Parket en houten vloeren in studeer-, woon- , eet- en slaapkamers.
-Cascade opstelling 2x Nefit cv-ketel bouwjaar ca. 2000 met weersafhankelijke instelling.
-AGV boiler 120 liter met ringleiding.
-Beregeningsinstallatie met eigen bron.
-Geavanceerd beveiligingssysteem met doorschakeling van camerabeelden.
-Toegangspoort en garagedeur met afstandsbediening.
-Oplevering op korte termijn mogelijk.
-Uw bezichtiging meer dan waard!

Klik hier voor meer informatie