Christie’s Real Estate – Unieke internationale marketing bij de verkoop van uw pand

Christie’s Real Estate – Unieke internationale marketing bij de verkoop van uw pand

Inzet van internationaal netwerk
Voor het zoeken naar een nieuwe eigenaar voor uw bezit kan de internationale markt substantiële extra mogelijkheden bieden. Makelaardij Aerdenhout & Omstreken is affiliate bij Christie’s International Real Estate (CIRE) en kan uw pand ook de internationale aandacht geven, die het behoeft. Wij werken wereldwijd samen met 21.000 makelaarskantoren en 984 affiliates, met geregistreerde zoekers. U begrijpt dat dit systeem enorme internationale aandacht met zich mee brengt. Zo mochten de Nederlandse affiliates van CIRE in 2017 gezamenlijk in het totaal 122 panden met een marktwaarde boven >1MIO verkopen, waarvan 28% aan buitenlanders. Deze service kan een lokale makelaar u nooit bieden!! We waren met dit resultaat de makelaar, die ‘by far’ de meeste panden in het hogere segment van de markt mocht verkopen.

De mogelijkheden zijn divers, maar omdat het verkopen van een huis maatwerk is, spitsen wij deze graag toe op het te verkopen pand.

Zo worden bij de verkoop via ons kantoor onder andere naast het realiseren van object of bedrijfspublicaties  in Christie’s International Real Estate websites ook met hun geassocieerde websites en magazines meegenomen. Deze omvatten onder meer die van de NY Times, Wallstreet Journal, Financial Times, PropGoLuxury, MansionGlobal, CountryLife, South China Morning en vele andere nationale en internationale media en netwerken.

Zie ook https://www.aerdenhoutenomstreken.nl/internationaal/