Samenwerking veilinghuis Christies

Samenwerking veilinghuis Christies

Met dank aan onze gastheer en dames van het Christie’s Veilinghuis Amsterdam is de  samenwerking veilinghuis Christies een feit. Gisteravond vond de presentatie van de 1e uitgave van “The Luxury Edition” Christie’s International Real Estate Nederland plaats.

De 1e editie werd geveild door Christie’s chairman Jop Ubbens voor een mooi bedrag van €1.200,– dat gedoneerd is aan de stichting Kika.

Het magazine bevat prachtige verhalen en binnenkijkjes over de, met zorg geselecteerde, mooiste huizen van Nederland en is gratis verkrijgbaar bij één van onze affiliates én/of Veilinghuis Christie’s Amsterdam.

In dit magazine is ook een interview te lezen met de specialisten van de Modern Art veiling: Odette van Ginkel en Benthe Tupker. Hieronder kunt u het interview lezen:

De catalogus voor de Modern Art veiling in Amsterdam op 17 juni is nu online te bekijken! De veiling zal in navolging van het succes van de eerste Modern Art veiling van december vorig jaar werken aanbieden met de focus op de Noord-Europese kunst van 1900-1950.

The catalogue for the Modern Art sale in Amsterdam on 17 June is now online!

Bewaren