Nog meer NVM Open Huizen Dag Aerdenhout

Nog meer NVM Open Huizen Dag Aerdenhout

Nog meer NVM Open Huizen Dag Aerdenhout want ook de Slingerweg 6A te Aerdenhout heeft besloten de deuren te openen voor bezoekers.

Welkom op de NVM Open Huizen Dag Aerdenhout
op
1 april 2017 van 11:00 tot 15:00 uur!

Morgen zaterdag 1 april 2017 van 11:00 – 15:00 uur is het weer zover, de NVM Open Huizen Dag en deze blijkt nog steeds immens populair. Zonder agenda in je eigen tempo een aantal leuke huizen zien en gezamenlijk de eerste indrukken verwerken.

Ondanks de sterk aangetrokken én zelfs opdrogende markt in de binnenstedelijke gebieden, is er nog veel scherp geprijsd prachtig aanbod in Zuid-Kennemerland te vinden. Gek eigenlijk, dat er nog keuze is met zo’n fantastische ligging, nabij de duinen, het strand en het oergezellige centrum van Haarlem met een keur aan leuke kroegen, goede restaurants, musea en theaters. Toch bemerken de professionals, dat met name sedert oktober vorig jaar, de markt ook in het hogere segment aan het aantrekken is. Dit bemerken wij in het aantal bezichtigingen en uiteindelijk ook in het toenemend aantal transacties.

Huis met karakter

Op de Slingerweg 6A te Aerdenhout hangt morgen letterlijk de vlag uit. “Mensen moeten dit huis echt gewoon van binnen zien én voelen”, zeggen de verkopers. Het prachtige trappenhuis met een hoogte van zeker 17m¹ doorsnijdt de vide en de geïsoleerde dakkoepel in de nok van de woning. Dit zorgt voor een prachtige lichtval met een afwisselend schouwspel van passerende wolkenpartijen, dat zie je gewoon niet op de foto.

 

 

 

 

 

Niet twijfelen bezoek je droomhuis

Aanstaande zaterdag kan het weer, zonder afspraak huizen bekijken en dus maximaal gebruik maken van je tijd. Een beetje plannen vooraf kan geen kwaad. Vooral wanneer je in een totaal andere omgeving gaat wonen. Neem zeker gewoon wat extra tijd om die nieuwe omgeving goed in je op te nemen. De huiseigenaren leiden je rond en beantwoorden je vragen. Voor specialistische vragen kun je natuurlijk ook altijd bij mij terecht want ook tijdens de Open Huizen Dag ben ik gewoon bereikbaar.