Zuidlaan 8 Aerdenhout

Zuidlaan 8 Aerdenhout, In prachtige lommerrijke woonomgeving, aan één van de mooiste lanen van Aerdenhout, gelegen half vrijstaande villa (bouwjaar 1989). 

Deze perfect onderhouden, lichte villa heeft o.a. een ruime oprit, garage voor 2 auto’s, een fraaie, onder architectuur van Els Proost, aangelegde zonnige tuin met diverse terrassen, een royale woonkamer, een kelder, 4 (voorheen 5) slaapkamers, 2 badkamers en een ruime bergvliering.

Gelegen aan de zoom van de Kennemerduinen nabij manege de Naaldenhof en natuurgebied het Naaldenveld. Winkels voor de dagelijkse boodschappen liggen om de hoek, zo ook het NS-station Heemstede/Aerdenhout met een prima verbinding naar Amsterdam, Schiphol en Den Haag, terwijl de dorpskernen van Heemstede, Overveen en Bloemendaal en het bijna 775-jarig centrum van Haarlem met een keur aan restaurants, winkels, bars, schouwburg en theaters, het strand en de duinen op 20 minuten fietsafstand liggen. Uitstekende scholen voor primair- en voortgezet onderwijs, maar ook sportaccommodaties liggen binnen 10 minuten fietsafstand.

De woning Zuidlaan 8 Aerdenhout heeft de navolgende indeling en kenmerken:

Begane grond: entree, hal 15m², wc met fonteintje, meterkast, deur naar inpandige garage 34m² met verwarming, elektra, wastafel, elektrische kanteldeur, opstelling cv ketel en deur naar achtertuin. Hal, deur naar woonkamer in L-vorm 67m² met hout gestookte hoek open haard, strokenparketvloer, deur naar voortuin en terras, inbouw boekenkasten, radiator-ombouwen, schuifpui naar achtertuin en convector, woonkeuken 13,5m² met diverse inbouwapparatuur, w.o.  vaatwasser, combi oven, 5-pits keramische kookplaat, geïntegreerde wasemkap, 1,5 spoelbak, 2e entree en radiatorombouw. Vanuit de hal trap naar…

Kelder: was-kelder 7,5m² met verhoogde opstelling wasmachine en droger, wijnkelder 8m².

1e Etage: ruime overloop 12m² in L-vorm met vide, slaapkamer 23m² boven de garage met dakkapel en dakraam, badkamer 4m² met douche, wastafel en wc, slaapkamer 21m² (voorheen 2 kamers) met radiator ombouw, werk/slaapkamer 8,5m² met dakraam, slaapkamer 22m² in L-vorm met schuifdeur naar loggia 2,3m² W-ZW, radiatorombouw en kastenwand, badkamer 6m² met dakraam, dubbele wastafel met meubel, ligbad en wc.  

2e Etage: via vlizotrap vanuit de overloop te bereiken bevloerde vliering met stahoogte.

Tuin van Zuidlaan 8 Aerdenhout:
 Voortuin 24m diep x 19m breed OZO, oprit met 3 aparte parkeerplekken, inpandige garage voor 2 auto’s, terras, verlichting en elektra aansluiting.

Achtertuin 11m diep x 19m breed WNW met 3 terrassen, gazon, prachtige borders, verlichting en  elektra aansluiting .

Zij tuin met houtberging.