Te koop Zandvoorterweg 57a te Aerdenhout

Te koop Zandvoorterweg 57a te Aerdenhout, de in Amsterdamse School Stijl, rijk gebouwde villa is gelegen op een ruim bemeten kavel van 1.370 m² met hoofdzakelijke Zuid West ligging. Aan de achterzijde grenzende aan de voormalige trambaan, thans fietspad naar Zandvoort.

Middels een op afstand te bedienen toegangspoort wordt de kavel aan de straatzijde ontsloten. Aan de achter- en tuinzijde heeft de kavel een loophek naar het eerder gemelde fietspad. Op de kavel bevindt zich een oprit met meer dan voldoende parkeervoorzieningen en een dubbele garage met een totaal oppervlakte ad. 43m² met twee kanteldeuren, waarvan één elektrisch te bedienen is.

Het huis is gelegen in het hart van lommerrijk Aerdenhout, op fietsafstand van de Kennemerduinen en het strand, maar ook in de directe omgeving van diverse opengestelde landgoederen, zoals Elswout, Duinlust en het Koningshof. Station NS Heemstede-Aerdenhout met een snelle treinverbinding naar Haarlem, Amsterdam en Den Haag is binnen 10 fietsminuten gelegen, maar ook winkels voor de dagelijkse boodschappen en het gezellige centrum van Haarlem met een keur aan restaurants en musea is binnen handbereik. Uitstekend primair en voortgezet onderwijs, maar ook diverse sportaccommodaties, w.o. een hockeyvereniging, een manege en een golfclub liggen in de directe omgeving.

Sfeervolle royale vrijstaande villa “de Gelukkige Olifant”

Indeling te koop Zandvoorterweg 57a te Aerdenhout :

Parterre: Overdekt entree, vestibule 4m² met garderobe, hal 13m², gasten wc met fonteintje, trapkast, woonkeuken 17m² met o.a. vaatwasser, koelkast, combioven, 5-pits gasfornuis,  wasemkap en tweede entree, bijkeuken 3m², voorraadkast, plantenkamer 6m², tuinkamer 5m², toegang naar provisiekelder 10m² en wijnkelder 10m², tuingerichte eetkamer met serre 35m², doorloop via en-suite-stel naar voorkamer 40m² met hout gestookte open haard en sfeervolle erker, annex studeerkamer 24m² met entree naar lift, vanuit de hal leidt een schitterende bordestrap met glas-in-lood ramen naar…..

1e Etage: Overloop 13m², lift, slaapkamer 8m² met vaste kasten, slaapkamer 21m² met openslaande deuren naar balkon 27m² (N/W), badkamer 14m² met dubbele wastafel, wc, whirl-spirl pool, douche, vloerverwarming, slaapkamer 18m² met inbouwkasten en wastafel, slaapkamer 20m² met dubbele kast, bordestrap met glas-in-lood ramen naar…..

2e Etage: Overloop 11m², slaapkamer 11m² met inbouwkast, wastafel en dakkapel, slaapkamer 12m² (thans kleedkamer) met dakkapel, badkamer 11m² met wastafel, inloopdouche, wc, ingebouwde aansluiting wasmachine/droger en dakkapel, slaapkamer 17m² met inbouwkast en dakkapel, slaapkamer 11m² met inbouwkast en dakkapel, vaste trap naar…..

3e Etage: Bevloerde zolderruimte ca. 40m² met opstelling dubbele cv-ketel.

Algemeen te koop Zandvoorterweg 57a te Aerdenhout:

– Kavelgrootte: 1.370m².
– NEN 2580: woonoppervlakte 374m², inhoud 1.049m³.
– Bruto woonoppervlakte 599m², inhoud 1.510m³.
– Bouwjaar 1929.
– Leien gedekte stolpkap.
– Diverse authentieke details aanwezig.
– CV-ketel Atag Blauwe Engel (2x) cascade opstelling.
– Warmwatervoorziening middels combiketel en gasgeiser.
– Grotendeels mechanische ventilatie in alle natte ruimten.
– Gehele woning voorzien van dubbel glas en in dubbel glas gevat glas-in-lood.   |- Grotendeels parketvloeren, deels tegelvloeren.
– Computer gestuurde beregeningsinstallatie in secties met eigen bron.
– Sfeervol en gezellig gezinshuis op een prachtige locatie.
– Ligging nabij strand, duinen, winkels en uitvalswegen.
– Oplevering in overleg.
– Uw bezichtiging meer dan waard!