Te koop Van Vollenhovenlaan 3a te Aerdenhout

Te koop Van Vollenhovenlaan 3a te Aerdenhout op een fantastische lommerrijke locatie, ingeklemd tussen de verkeersluwe en doodlopende Van Vollenhovenlaan en de Van Lennepweg, wordt in een kleinschalig appartementencomplex (slechts 2 appartementen) “Huize Koeduin” een zeer ruim bemeten 263m² (naar eigen idee in te delen) appartement op de eerste- en ca. de helft van de tweede verdieping met groot dakterras (O) en balkon (Z/W), onder kelderde garage en bergingen aangeboden. Zowel de superplek, als ook de toegang via het doodlopende laantje bieden veel privacy, terwijl winkels voor de dagelijkse boodschappen, station Heemstede-Aerdenhout, duinen en strand, maar ook het centrum van Haarlem zich om de hoek bevinden.

Toegang terrein middels een op afstand te bedienen toegangspoort, gemeenschappelijk voorterrein (ca. 500m²) met voldoende parkeervoorzieningen, linkerhelft 30m² van een vrijstaande onder kelderde parkeergarage met elektrische kanteldeur, deur aan de zijkant naar buiten en een kelderruimte 30m² v.v. elektra, te bereiken via overdekte trap buitenom.

Parterre: Gemeenschappelijk overdekt entree voor twee appartementsrechten, gemeenschappelijke hal 20m² met meterkasten met elektra en hoofdgasaansluiting, garderobe, lift, trappenhuis en trap naar kelder.

Kelder: Voorportaal met lift, L-vormige tussenruimte totaal 32m², stookruimte met opstelling cv ketels en boilers (Nefit & NIBE), kelderberging van 52m².  Via de lift of trap in de gemeenschappelijke hal naar…

1e Etage: Gemeenschappelijk trappenhuis en hal 14m² met lift en meterkast, entree met dubbele glazen deuren naar hal/gang 21m², video-intercominstallatie, gasten wc met fonteintje, aan de zuidzijde betreedt u rechts een kamer 30m²  met visgraat parketvloer met band en bies, hout gestookte open haard met zandstenen schouw, vaste kasten aan weerszijden van de open haard, openslaande deuren naar het balkon van ca. 13m², (Z/W), links een kamer 24m² met openslaande deuren naar hetzelfde balkon, tussenkamer/doorgang 5m² met vaste kasten naar (thans) badkamer 12m² met groot wastafelmeubel met dubbele wastafels, wc, bidet, ligbad, douche en handdoek radiator, deur naar tuingerichte kamer (achterkant) 18m² met openslaande deuren naar klein balkon (O), deur naar gang, tegenoverliggend een kamer aan de voorzijde 19m², daarnaast een badkamer 13m² met inloopdouche, bidet, wc, dubbele wastafels en handdoek radiator met een deur naar een inloopkast 7m², aan de achterzijde een kamer 21m² met openslaande deuren naar een groot dakterras 55m² met ochtend- en avondzon, via de gang deur naar hal/overloop 7m² met deur naar het dakterras en trap naar…

2e Etage: Overloop 2m², deur naar gang 10m², aan de achterzijde een slaapkamer 18m² met dakkapel en zijraam, aan de voorzijde een slaapkamer met dakkapel 13m², grote inbouwkast 3m² in de gang, badkamer 17m² aan de voorzijde met dubbele wastafels met meubel, ligbad met douchecombinatie, bidet, wc, wasmachineaansluiting, handdoek radiator en dakkapel, aan de achterzijde een slaapkamer 16m² met dakkapel.

Uiteraard kunt u naar believen de ruimtes een andere indeling geven!

Algemeen Te koop Van Vollenhovenlaan 3a te Aerdenhout:

– Inhoud opstallen: 884m³.
– Woonoppervlakte 263m².
– Riant dakterras (met ochtend- en avondzon) en balkon (Z/W).
– Aluminium kozijnen en dubbel glas.
– Gemeenschappelijke lift en/of trap naar de kelder, parterre, 1e etage en eigen trap naar de 2e etage.
– Garage/berging.
– Parkeerplaatsen op eigen terrein.
– Mechanische ventilatie alle natte ruimten.
– In 1997/1998 met hoogwaardige materialen gebouwd.
– Oplevering in overleg.
– Uniek object op een unieke locatie.
– Uw bezichtiging meer dan waard!