Te koop Johan Verhulstweg 69 te Bloemendaal

Idyllisch gelegen vrijstaande villa in een prachtig stukje bosrijk Bloemendaal!

Te koop Johan Verhulstweg 69 te Bloemendaal is naar verluidt voor één van de dochters van de heer Verkade in de aanvang van de vorige eeuw gebouwde vrijstaande villa staat idyllisch aan de rand bij het Duinlustpark aan een doodlopend laantje, dat eigenlijk alleen maar gebruikt wordt door wandelaars. Deze super locatie ligt op loopafstand van de winkels voor de dagelijkse boodschappen, het NS station Santpoort-Zuid voor een snelle verbinding naar Haarlem, Schiphol en Amsterdam en zeer nabij de hockeyclubs Bloemendaal en H.B.S., scoutingclub, diverse andere sportaccommodaties en ruiterverenigingen, waarbij het uitrijgebied in de Kennemerduinen fenomenaal is.

Te koop Johan Verhulstweg 69 te Bloemendaal nabij diverse openbare natuurgebieden, w.o. Duin en Kruidberg, Landgoed Elswout, de  Kennemerduinen en het strand zijn allen binnen een half uurtje fietsen te bereiken. Zo is de afstand naar de bijna 775-jarige Haarlemse binnenstad, met o.a. de Schouwburg, de Philharmonie, een keur aan restaurants en cafés, eenvoudig binnen 15 autominuten te overbruggen, evenals uitstekende scholen voor primair- en voortgezet onderwijs. De villa ligt nabij uitvalswegen en Amsterdam, Schiphol en Den Haag zijn dan ook slechts 30 autominuten verwijderd.

Sfeervol familiehuis uit de vorige eeuw met uitbouw mogelijkheid woonkamer met max. 60m2.

Parterre: Overdekt entree, hal 2,2m², speelkamer 8m² met buitendeur, gasten w.c. met op maat ingebouwd fonteintje, wijnkelder 5,7m², meterkast met 19 groepen, 3x aardlekschakelaars en krachtstroom, woonkamer 37 m² met openhaard en dubbele deuren naar terras en tuin, keuken 12,5m² met combi-oven, koffie apparaat, hoge koelkast, combi-stoomoven, warmhoud lade, osmose-filter, Quooker, vaatwasser, Cesar Stone aanrechtblad, Gütmann wasemkap, wok pit, 2 gas pitten, plintverlichting, 2e entree naar tuin, vanuit de hal, fraai trappenhuis met in dubbel glas gevat glas-in-lood, naar…..

Eerste etage: Overloop en gang 8m², separaat w.c., badkamer 11m² met whirl-spirl pool, houten vloer, ronde douche/stoomcabine met bankje, dubbele wastafel, slaapkamer 14m² met legkast, slaapkamer 18m² met inloopkast 5m², zijkamer 10m², afsluitbare trap naar …..

Tweede etage: Grote recent verbouwde lichte U-vormige zolderetage met een oppervlakte van ca. 37m² met twee ingebouwde bureaus, plintradiatoren, meerdere tuimelvensters, twee bergkasten en veel bergruimte achter de knieschotten, Badkamer 4m² met douche, handdoekradiator, w.c. met Sanibroyeur, aansluiting wasmachine en -droger, mechanische ventilatie, stookruimte met opstelling c.v.-combi ketel.

Te koop Johan Verhulstweg 69 te Bloemendaal – Algemeen:

– Kavelgrootte: 531m², oogt groter door ligging aan park.
– Inhoud opstallen: ca. 1.150m³,
– Woonoppervlakte ca. 189m².
– C.V. Ecomliner-combi ca. 2004.
– Steenachtige vloeren voorzien van vloerverwarming gekoppeld aan C.V.- installatie.
– Rijk gelegde Eikenhouten parketvloeren in visgraat motief.
– Mechanische ventilatie alle natte ruimten.
– Gehele woning voorzien van kapisolatie en dubbel glas.
– Automatisch beregeningsinstallatie met eigen bron.
– Alarminstallatie per etage regelbaar met doorschakeling.
– Openhaard met nieuw rookkanaal.
– Kwalitatief hoogwaardige keuken apparatuur, w.o. Miele, Bulthaup, Kornmüller.
– Tuin rondom v.z.v. diverse terrassen, houten schuur 21m² en elektra aansluiting in voortuin.
– Uitbouwmogelijkheid* woonkamer (vergunning plichtig) met maximaal 60m².|
– Oplevering in overleg.
– Uniek object op een unieke locatie.|
– Uw bezichtiging meer dan waard!

klik hier voor meer informatie.