Samenwerking LXRY & Christie’s

Samenwerking LXRY & Christie’s.

Samenwerking Master of LXRY & Christie’s International Real Estate Nederland  is al jaren een feit. Met veel plezier zijn wij partners op de meest luxueuze beurs van Nederland waar wij met trots hoogwaardig onroerend goed uit Nederland presenteren. Samen met met 6 kantoren door het hele land bieden wij u exclusief Christie’s international Real Estate presentatie mogelijkheden.

Ook dit jaar ! Als exclusive affiliate van R365|Christie’s International Real Estate presteert Makelaarskantoor Aerdenhout en Omstreken hier graag weer de allermooiste huizen, met zorg geselecteerd:

Vaartdijk 25 te Assendelft Duinlust – Duinlustweg 16 te Overveen

 

 

 

 

 

 

 

Woonmolen Leonide – Kneeskade 1c te Anna Paulowna De Bongerd – Zandvoorterweg 44 te Aerdenhout

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bel ons voor een afspraak op 023-5245250 of  kom u gerust langs bij onze stand, wij helpen u graag verder en informeren u over onze werkwijze en internationale aanpak.

Nog meer prachtig onroerend goed vind u hier:

LXRY Magazine

15th Anniversary Edition

Kunt u er niet bij zijn maar wilt u toch van al dit moois genieten. Klik dan op onderstaande link van de LXRY Masters Issue en geniet mee.

In LXRY 27 interviews met de Masters die op het campagnebeeld staan (met exclusieve fotografie door Rahi Rezvani), interviews met onder anderen Dirk Zeelenberg, Jörgen Raymann en Jan Frantzen, de nieuwste sieraden, reisreportage Tenerife, de laatste mode trends en een rijimpressie van Jaguar’s luxe SUV:

De Masters of LXRY zal dit jaar opnieuw plaatsvinden in de RAI van Amsterdam. Donderdag 8 december a.s. trappen we af met de exclusieve VIP Night. Kaarten hiervoor zijn alleen op uitnodiging verkrijgbaar. Wilt u echter vrijdag 9, zaterdag 10, zondag 11 of Business Monday 12 december dan kunt u ons bellen er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Wekelijks kijkt LXRY binnen bij Christies International Real Estate’s  mooiste huizen van Nederland. Houdt u hiervoor de site in de gaten.