Perseusstraat 59 Haarlem

Perseusstraat 59 Haarlem, Royale half vrijstaande hoekwoning met garage gelegen tegenover het Zaanenpark met Huis te Zaanen in de Planetenbuurt. De locatie op loopafstand van diverse supermarkten, groenvoorzieningen (Noordersportpark en Zaanenpark) nabij Cronjé, NS station en het historisch stadshart van Haarlem, scholen voor primair en voorgezet onderwijs, sportaccommodaties en uitvalswegen is ideaal te noemen. Op fietsafstand van strand, zee en duinen. Kortom dit is een perfecte plek voor een gezin met opgroeiende kinderen, de centrale ligging tussen uitvalswegen (A9) en de randweg maakt de woonomgeving populair.

De woning Perseusstraat 59 Haarlem heeft de navolgende indeling en kenmerken:

Begane grond: entree aan de zijkant van de woning, hal 5m² met garderoberuimte en meterkast, trapkast, ruim toilet, volledig betegeld met design sanitair en mechanische ventilatie, royale L-vormige woonkamer 40m² met erker, zijramen, Zweeds design houtkachel, (welke zowel naar het zit- als ook naar het eetgedeelte gedraaid kan worden) en schuifpui naar achtertuin met achterom, open keuken 5m² met granieten aanrechtblad met 1,5 spoelbak, diverse inbouwapparatuur w.o. een 5-pits gascomfort (met wokbrander), combi oven, wasemkap, vaatwasser, losstaande koel/vriescombinatie van Smeg en deur naar de tuin en de garage, trap naar…

1e Etage: overloop 3m², luxe badkamer 8m² met vloerverwarming, ruime inloopdouche met douchepaneel met jetstreams, dubbele wastafel zwevend boven design meubel, zwevend toilet, infrarood sauna, design radiator en mechanische ventilatie, slaapkamer achterzijde 15m² met schuifpui naar balkon (O), doorloop naar slaapkamer voorzijde 15m² met schuifpui naar balkon (W), kleinere slaapkamer 6m², trap naar…

2e Etage: ruime overloop 10m² met Velux dakraam, pantry met spoelbak en koelkast, combi CV ketel, aansluiting wasmachine/droger, slaapkamer achterzijde 13m² met wastafelmeubel, inloopdouche en grote bergkast, laminaatvloer, ruime slaapkamer voorzijde 17m² met Velux dakraam, laminaatvloer.

3e Etage: Via vlizotrap vanuit de voorslaapkamer te bereiken royale grotendeels bevloerde deels geïsoleerde bergzolder. 

Tuin: ca. 38m² (O), met achterom en ruime garage (5,58 m. x 3,17 m.) met overheaddeur met afstandsbediening, elektra, verwarming. Thans is ca. 9m² van de garage in gebruik als kantoor/hobbyruimte met afgewerkte vloer, wanden, plafond, isolatie en cv, vlizotrap naar ruime 1e etage over de gehele diepte (stahoogte) met Velux dakramen, afgewerkte vloer en -wanden, geïsoleerd en voorzien van cv. Voortuin ca. 14m² (W).