Makelaardij KLM open 2014

Makelaardij KLM open 2014

Makelaardij KLM open 2014! Het event wordt het KLM Open gespeeld in het tweede weekend van september. het toernooi wordt van 11 tot en met 14 september 2014 opnieuw gehouden op de banen van de Kennemer Golf & Country Club.

De Kennemer Golf & Country Club is in 2014 voor de 22ste keer gastheer van het KLM Open. Veel grote namen, waaronder Seve Ballesteros, José Maria Olazabal en Darren Clarke, wisten op deze, door Harry S. Colt ontworpen baan, de beker van het KLM Open in de wacht te slepen. Dit jaar werd de lijst met spelers die op “de Kennemer” de overwinning op hun naam hebben geschreven uitgebreid met onze landgenoot en KLM Open-ambassadeur Joost Luiten. Luiten schreef historie door tijdens een zinderende finale voor eigen publiek te winnen van Miguel Angel Jiménez.Het KLM Open is onderdeel van de European Tour. Titelverdediger zal dus Joost Luiten zijn.

Het KLM Open is een van de best bezochte meerdaagse sportevenementen van Nederland, georganiseerd door TIG Sports, en is al twee keer uitgeroepen tot het meest duurzame golftoernooi van Europa. Het toernooi wordt in 2014 voor de 95e keer gehouden. Daarmee is het een van de oudste toernooien van De European Tour. Het totale prijzengeld voor 2014 bedraagt € 1,8 miljoen.

Het internationale event “KLM open” voorheen “Dutch open” heeft zich de afgelopen jaren ontwikkelt tot één van de belangrijkste Nederlandse sportevenementen. KLM open is geliefd bij golfers van het hoogste niveau, qua vorm en grootte uniek in Europa. De entourage en de zakelijke activiteiten zijn zo verweven in de golfsport dat KLM Open is uitgegroeid tot een combinatie van zaken doen en topsport met jaarlijks gemiddeld zo’n 50.000 bezoekers.

Van 11 t/m 14 september kunt u Makelaarskantoor Aerdenhout en omstreken ontmoeten op het KLM Open 2014 alwaar wij ons mooiste aanbod, zowel in Nederland als internationaal presenteren. U komt toch ook?

Klik op de foto voor meer info: Casa Blanca – Los Naranjos Marbella,  Stylish frontline golf living

Bewaren