Hunzelaan 14 te Heemstede

Hunzelaan 14 Heemstede, In een rustige laan en bosrijke omgeving gelegen half vrijstaande woning type drie-onder-één-kap met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Ligging op loopafstand van een buurtsuper, kapper en openbaar vervoer en op fietsafstand van de Amsterdamse Waterleidingduinen, wandelbos Groenendaal, diverse voor het publiek opengestelde landgoederen, strand, station Heemstede-Aerdenhout, uitstekend primair en voortgezet onderwijs, zwembad Groenendaal, meerdere sportaccommodaties en de Raadhuisstraat-Binnenweg met een keur aan winkels, maar ook op 20 fietsminuten van de historische 775-jarige binnenstad van Haarlem met de Stadsschouwburg, de Philharmonie, het Teylers- en Frans Hals museum.        

Parterre Hunzelaan 14 Heemstede: Entree, meterkast, hal 4m², verdiepte kelderkast, wc met fonteintje, woonkamer ca. 26m² met gashaard, eenvoudige keuken 6m² met divers apparatuur, w.o. oven, vaatwasser, 4-pits gascomfort, koel-vriescombinatie en enkele spoelbak. Vanuit de hal trap naar …..

Eerste etage: Overloop 3m² met kast, slaapkamer 6,5m², slaapkamer 13m², slaapkamer 12,5m² met kast, eenvoudige badkamer 2,5m² met douche en wastafel, middels kast op overloop vaste trap naar …..

Tweede etage: Bevloerde zolderruimte met stahoogte ca. 17m². De woning heeft een grote voortuin ca. 62m² West en heeft aan de achterzijde een ruim bemeten zonnige achtertuin ca. 100m² Oost met terrassen, stenen schuur 8m² en achterom. Er is parkeergelegenheid voor minimaal twee auto’s op eigen terrein van Hunzelaan 14 Heemstede.