Exclusieve huizen verdienen een speciale behandeling

Exclusieve huizen verdienen een speciale behandeling en Christie’s International Real Estate beschikt momenteel over het uitgebreidste en meest effectieve netwerk wereldwijd.

Exclusieve huizen verdienen een speciale behandeling , de internationaal vertakte makelaarsorganisatie is ontstaan vanuit het vermaarde Britse veilinghuis Christie’s. Al sinds de achttiende eeuw rekent Christie’s de rijken der aarde tot haar vaste klantenkring. De afdeling onroerend goed werd enkele decennia geleden opgericht vanuit de gedachte dat de kopers van mooie en kostbare kunst ook een potentiële doelgroep vormen voor exceptioneel onroerend goed. Vanuit de overtuiging dat exclusief onroerend goed, – net als unieke kunst – een specifieke benadering en behandeling verdient, is de focus gericht op de absolute top van de internationale woningmarkt. De organisatie omvat 1.200 makelaarskantoren en ruim 32.000 onroerend goed specialisten in 45 landen. De onderlinge samenwerking en de synergie met de veilinghuizen van Christie’s opent letterlijk ‘deuren die voor anderen gesloten blijven’ en heeft zijn waarde voor zowel kopers als verkopers van exclusief onroerend goed ruimschoots bewezen. Jaarlijkse verkoopt Christie’s International Real Estate gemiddeld voor meer dan honderd miljard aan exclusief onroerend goed.

Exclusieve huizen verdienen een speciale behandeling

Elke week het overzicht van nieuw exclusief onroerend goed op de Nederlandse markt. Klik hier voor nieuw aanbod van deze week:

Maar ook onze banner heeft u wellicht al vaker voorbij zien komen op fd.nl en BNR nieuwsradio.nl  – Wilt u ook volledige promotie voor de verkoop van uw woning? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op!

Internationaal netwerk, maar sterk in de regio

R365 | Christie’s International Real Estate heeft haar organisatie zo opgebouwd dat er maximaal gebruik wordt gemaakt van regionale kennis, terwijl elke aangesloten partner (‘affiliate’) onderdeel uitmaakt van een veel groter geheel en kan rekenen op de ondersteuning en slagkracht van een (inter-)nationaal netwerk, dat zich uitbreidt over 45 landen op alle continenten. Tel daar de synergie met het beroemde veilinghuis bij op en je praat als klant met een makelaar, die zowel op regionaal als (inter-)nationaal niveau alle registers voor je kan opentrekken en toegang heeft tot de zeer selecte klantenkring van het veilinghuis Christie’s.

R365 | Christie’s International Real Estate is een Nederlands netwerk van zeven partnerkantoren: Makelaarskantoor Carla van den Brink (regio Groot Amsterdam), Hulstkamp Makelaars (Regio Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant), Makelaarskantoor Aerdenhout & Omstreken (Regio Kennemerland, West-Friesland en Waterland), Heiko Gorter Makelaars (Regio Utrecht), Thoma & Bennink Landerijenbureau (Regio Midden-, Noord-, en Oost-Nederland), Alard van der Varst Makelaars & Taxateurs (Regio Limburg) en R365 | Christie’s International Real Estate (Regio Het Gooi en De Vechtstreek, tevens hoofdkantoor).