Bentveldsduin 24 Bentveld

Heerlijk 3-kamer parterre appartement Bentveldsduin 24 Bentveld in kleinschalig appartementencomplex Bentveldsuin.

Aan de zoom van de Kennemer duinen, ligt Bentveldsduin 24 Bentveld nabij het strand, winkels voor de dagelijkse boodschappen, station Heemstede-Aerdenhout, maar ook op 15 fietsminuten van de historische 775-jarige binnenstad van Haarlem met de Stadsschouwburg, de Philharmonie, het Teylers- en Frans Hals museum, ligt in een rustige en bosrijke omgeving omringd door een parkachtige tuin in een kleinschalig appartementencomplex een ruim bemeten 3-kamer parterre appartement met een groot balkon op het Westen, een eigen parkeerplaats, een berging en een algemene fietsenberging in de parkeerkelder.        

Parterre: Gezamenlijk overdekt entree met bellentableau, video intercom en brievenbussen, centrale hal met toegang naar trappenhuis en lift, eigen meterkast.  

Parterre: Entree appartement Bentveldsduin 24 Bentveld, hal 8m², wc met fonteintje en hangend toilet, berging 5m² met aansluiting wasmachine en droger, opstelling C.V.-ketel, 60 liter boiler en motor mechanische ventilatie, ruim bemeten woonkamer 54m² met schuifpui naar terras West 24m², moderne open keuken met enkele spoelbak, Miele vaatwasser, elektrische oven, magnetron en Miele koelkast en Miele vriezer, close-in boiler en mechanische ventilatie. 

Badkamer 5m² met ligbad, wastafel, douche en mechanische ventilatie, slaapkamer 18,5m² met deur naar terras West, slaapkamer12,6m² met schuifpui naar terras West.   

Basement: Middels lift, trappenhuis en verwarmde oprit met elektrisch te bedienen garagedeur toegankelijke en ommuurde parkeerplaats 14m², berging 6,7m² en gemeenschappelijke fietsenberging.

Zie voor meer algemene informatie onze website over Bentveldsweg 24 Bentveld: