Ruys de Perezlaan 19 Aerdenhout

Ruys de Perezlaan 19 Aerdenout, In het geliefde Bovenwegkwartier midden in een stille vogelrijke groene oase gelegen tussenwoning met voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg. Ligging op fietsafstand van de zee, de Kennemerduinen, Koningshof, landgoed Elswout, station Heemstede-Aerdenhout met winkels voor de dagelijkse boodschappen, uitstekend primair en voortgezet onderwijs, meerdere sportaccommodaties en de historische 775-jarige binnenstad van Haarlem met de Stadsschouwburg, de Philharmonie, het Teylers- en Frans Hals museum.

Indeling Ruys de Perezlaan 19 Aerdenhout

Parterre van Ruys de Perezlaan 19 in Aerdenhout: Entree, meterkast, hal 6m², verdiepte kelderkast, gasten wc met fonteintje met natuurlijke ventilatie, in 2000 uitgebouwde woonkamer 46m² inclusief open L-vormige keuken met 4-pits gascomfort, wok pit, wasemkap, vaatwasser (2019), niet ingebouwde koel-vries combinatie en -magnetron, vanuit de woonkamer deur naar terras en tuin Zuid, vanuit de hal trap naar …..

Eerste etage: Overloop 3m², recent gemoderniseerde badkamer met inloopdouche, 2e wc, wastafel in meubel, handdoek radiator, (zwaardere) mechanische ventilatie, slaapkamer 10,5m² met balkon 2,9m² Noord en vaste kast, slaapkamer 15,5m² met verborgen kledingkast en wastafel, slaapkamer 8m² en vaste kast, vanuit de overloop trap naar …..

Tweede etage: Overloop 10m², aansluiting wasmachine-droger, opstelling CV-combiketel, slaapkamer 20m² -mogelijkheid 2 slaapkamers- met 2 dakkapellen en aan één zijde bergruimte achter knieschotten.

De woning heeft een voortuin over de gehele breedte met een diepte van ca. 5 meter Noord en een achtertuin over de gehele breedte met een diepte van ca. 13,5 meter Zuid met een terras over de gehele breedte, een gazon, stenen schuur en achterom.